Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Θλίψη: Το διαφημιστικό κόλπο και η πανηγυρική συμφωνία εν μέσω κορονοϊού!!!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του. Εκπροσωπεί τους προπονητές όλης της χώρας, δεδομένου ότι κατέχει τη θέση του προέδρου...
Εκπροσωπεί μια γενιά που έμαθε τα παιδιά και τα εγγόνια μπάσκετ. 

Εκπροσωπεί, τελικά, το ίδιο το μπάσκετ, όπως συμβαίνει με τους μεγάλους παίκτες, προπονητές και παράγοντες που πρόσφεραν και προσφέρουν ακόμα στο μπάσκετ.

Επιεικώς ατυχής και λανθασμένη είναι η έμπνευση του Παναγιώτη Γιαννάκη να γίνει πρωταγωνιστής σε ένα διαφημιστικό κόλπο που στήθηκε πάνω στη συμφωνία με εταιρία φυσικού αερίου. Γιατί;


  • Παραμένει πρόεδρος του ΣΕΠΚ και τα μηνύματα που στέλνει στους συναδέλφους του ως κόουτς στην "ομάδα" του φυσικού αερίου είναι λανθασμένα!!!
  • Παραμένει μπασκετικό είδωλο των νεανικών μας χρόνων και ως τέτοιο δεν θα μπορούσαμε να αντιληφθούμε πως τρολάρει τον ίδιο τον εαυτό του, αποδεχόμενο το κόνσεπτ της εν λόγω εταιρίας.
  • Παραμένει ενεργός προπονητής, έστω κι αν δεν έχει συμφωνήσει όλα αυτά τα χρόνια, με συνέπεια να είναι πρωτόγνωρη η απόφασή του για κάποια ευρώπουλα.
  • Εν μέσω κορονοϊού, εν μέσω θλίψης και έντονου προβληματισμού, εν μέσω καραντίνας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης δέχεται να δημιουργηθεί πανηγυρική ατμόσφαιρα στην παρουσίαση της συμφωνίας. Λες και δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα στον κόσμο και βέβαια, στην Ελλάδα.    

Αυτό που περιμέναμε από τον Παναγιώτη Γιαννάκη είναι να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλουν άπαντες, προκειμένου να μην εξαπλωθεί περαιτέρω ο θανατηφόρος ιός. 


Αυτό που περιμέναμε από ένα ίνδαλμα είναι να βγει στην πρώτη γραμμή, όπως έκανε ας πούμε ο Τσιτσιπάς και να τεθεί στη διάθεση της πολιτείας. Και όχι, βέβαια, να συμμετέχει στην συνάθροιση εν μέσω απαγόρευσης και καραντίνας.

Κρίμα και μόνο κρίμα για τον Δράκο...  
Θλίψη: Το διαφημιστικό κόλπο και η πανηγυρική συμφωνία εν μέσω κορονοϊού!!! Reviewed by THE REFEREES on 10:59 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.