Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο διαιτητής που ξεπέρασε με ...άλματα τις βεντέτες του ελληνικού μπάσκετ!!! (ποια είναι τα χαρακτηριστικά του...)

Το ελληνικό μπάσκετ έχει βγάλει σπουδαίες διαιτητικές προσωπικότητες, που σφύριξαν σε υψηλό - υψηλότατο επίπεδο...

Στο υψηλότερο σημείο ο Παπαδόπουλος


Ο μοναδικός όμως, εκπρόσωπος της ελληνικής διαιτησίας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο είναι ο Ανδρέας Παπαδόπουλος. Δίχως μεγάλες επιτυχίες στη ενεργή διαιτησία, ο Πατρινός δικηγόρος κατάφερε να φθάσει στα υψηλότερα κλιμάκια ως κομισάριος. 


Διπλή επιτυχία για τον Ανδρέα Παπαδόπουλο

Και να είναι ο μοναδικός Έλληνας κομισάριος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο!!! Και πριν από ένα χρόνο ήταν και πάλι ο μοναδικός Έλληνας εκπρόσωπος στο Παγκόσμιο. Ενώ έχει διατελέσει και μέλος της ΚΕΔ. 



Η απουσία των Βορεάδη, Ζαβλανού, Κορομηλά

Που είναι αλήθεια, ο Λάζαρος Βορεάδης, ο Νίκος Ζαβλανός, και κυρίως ο Κώστας Κορομηλάς, που είναι εθνικός καθηγητής; Αλλά κι όλοι αυτοί που αυτο-διαφημίζονται ως οι "πρωτοκλασάτοι ρεφς" στον ελληνικό μικρόκοσμο; 

Στην ΦΙΜΠΑ, προφανώς, δεν μετράει τι ήσουν πριν αλλά τι κάνεις σήμερα. Και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος τυγχάνει της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης των αξιωματούχων της παγκόσμιας αλλά και της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας γιατί είναι: 


  • Μεθοδικός
  • Σταθερός
  • Λιγομίλητος
  • Σοβαρός στα καθήκοντά του
  • Άριστος στο report προς τους διαιτητές 

Χαρακτηριστικό είναι ότι μαζί με τον Γιώργο Τανατζή ορίζονται σε πληθώρα παιχνιδιών στην ΦΙΜΠΑ... Και μαζί με τους Κώστα Ρήγα και Νίκο Πιτσίλκα κάνουν αξιοζήλευτη πορεία στο ευρωπαϊκό στερέωμα. 

Μπράβο και μόνο μπράβο στον Ανδρέα Παπαδόπουλο...
Ο διαιτητής που ξεπέρασε με ...άλματα τις βεντέτες του ελληνικού μπάσκετ!!! (ποια είναι τα χαρακτηριστικά του...) Reviewed by THE REFEREES on 11:26 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.