Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

ΣΟΚ: Γιατί οι διαιτητές μπάσκετ έχουν περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν από τον κορονοϊό!!! (τι εκμυστηρεύεται ρεφ...)

Οι διαιτητές του μπάσκετ έχουν περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν από τους άλλους συμμετέχοντες ενός αγώνα!!!

Τα απολυμαντικά στη γραμματεία


Παίκτες και προπονητές έκαναν πλάκα του John Higgins, επειδή χρησιμοποιούσε συνεχώς τα απολυμαντικά στο τραπέζι του σκόρερ.

Η βρώμικη σφυρίχτρα

"Αγγίζω συνεχώς την μπάλα και στη συνέχεια πιάνω τη σφυρίχτρα και τη βάζω στο στόμα μου", έλεγε ο ρεφ που σφυρίζει στο κολεγιακό πρωτάθλημα. 


70 φορές μπαίνει στο στόμα η σφυρίχτρα!!! 

Κι όμως, έτσι είναι όπως τα λέει ο Αμερικανός διαιτητής. Κατά τη διάρκεια ενός κανονικού - δίχως παράταση - αγώνα ένας ρεφ θα βάλει στη σφυρίχτρα στο στόμα του, τουλάχιστον, 70 φορές!!! Άρα, αν κάποιος παίκτης, θετικός στον θανατηφόρο ιό, έχει ακουμπήσει την μπάλα με τα ιδρωμένα χέρια του, τότε ο διαιτητής θα έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα. 

Ένας ακόμα λόγος που οι διαιτητές είναι πιο ευπαθείς είναι οι διαμαρτυρίες παικτών και προπονητών. Τα σάλια μεταφέρουν τον ιό και έτσι, είναι εύκολο οι ρεφς να κολλήσουν

Δείτε τι λέει στο βίντεο...

ΣΟΚ: Γιατί οι διαιτητές μπάσκετ έχουν περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν από τον κορονοϊό!!! (τι εκμυστηρεύεται ρεφ...) Reviewed by THE REFEREES on 2:47 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.