Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι χιουμοριστικές ιστορίες ενός διεθνή διαιτητή!!! ("να εμπιστεύεστε τους συνεργάτες σας", ανέφερε)

Έλληνας διαιτητής δεν έχει σκεφθεί καν να γράψει ιστορίες από την πολύχρονη καριέρα του στο μπάσκετ. Αυτό δεν σημαίνει ότι...
δεν το έχουν σκεφθεί άλλοι. Παράδειγμα;

Ο Phil Bova κυκλοφόρησε πρόσφατα το βιβλίο "Throwing Back the Chair", μαζί με το φίλο του και συγγραφέα, Nino Frostino. Πρόκειται για ένα ταξίδι στο χώρο του μπάσκετ και των κολεγίων, με εμπνευσμένες και χιουμοριστικές ιστορίες που καταγράφουν τη ζωή ενός εθνικού διαιτητή.

Τι σημαίνει να είσαι διαιτητής στο NCAA; Ο Bova αναφέρει ότι είναι μια επίπονη διαδικασία, που θέλει μεγάλη θυσία στο χρόνο. Στην πορεία συνάντησε και θετικές και αρνητικές πτυχές. Οι διαιτητές πρέπει να δουλεύουν σκληρά και να μην λένε "όχι" στους ανωτέρους τους: "Αν πεις "όχι" το τηλέφωνο δεν .,..ξανακτυπάει".

Αναφέρθηκε σε ματς του κολεγιακού πρωταθλήματος και μίλησε και για τον Μπόμπι Νάιτ. 

Είπε επίσης ότι "πρέπει να πιστεύετε και να εμπιστεύεστε τους συνεργάτες σας και να τους δίνετε χώρο στο ματς. Μην "βγείτε" από την περιοχή της δικαιοδοσίας σας και δώστε βάση στη συνεργασία". 
Οι χιουμοριστικές ιστορίες ενός διεθνή διαιτητή!!! ("να εμπιστεύεστε τους συνεργάτες σας", ανέφερε) Reviewed by THE REFEREES on 12:23 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.