Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Καλοθελητής: Την "έπεσε" ο Κότσης στον Καρακούση: "Πρέπει να πέσει ο ΠΑΟΚ"!!! (όλο το ρεπορτάζ...)

Πάνω από 3 ώρες μιλούσαν και ξαναμιλούσαν οι παράγοντες των ομάδων στο Skype για το μέλλον της Basket League...
Δύο παράγοντες από κάθε σύλλογο είχαν θέση στην τηλεδιάσκεψη, όπου ουσιαστικά ολοκληρώθηκε με μόλις μια απόφαση: Το πρωτάθλημα διακόπτεται πρόωρα...

Από εκεί και πέρα, έγιναν φιλότιμες προσπάθειες να αποφασιστεί η παραμονή των ΠΑΟΚ και Άρη, αλλά τελικά δεν συνέβη. Ορισμένα από τα πιο αξιοσημείωτα στοιχεία στο Skype ήταν:

Πρωτοφανής επίθεση Κότση σε Καρακούση

Η επίθεση που εξαπέλυσε ο Φίλιππος Κότσης του Περιστερίου εις βάρος του Άρη Καρακούση του ΠΑΟΚ για την ενδεχόμενη παραμονή της ομάδας στην Α1. Έπέσε... το σαγόνι του Καρακούση από τα όσα άκουσε και τα οποία ήταν κόντρα σ' αυτά που πρότεινε...  

"Δεν θα δεχθώ να γίνει πρωτάθλημα 16 ομάδων του χρόνου", είπε ο Περιστεριώτης και ξέκοψε την κουβέντα...


Η τοποθέτηση ΑΕΚ, Περιστερίου, Ηφαίστου

Οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ (Χήνας, Δουβής), του Περιστερίου (Κότσης, Πανταζόπουλος) και του Ηφαίστου (Μπούμπουρας) αναφέρθηκαν στις πληρωμές σε παίκτες, προπονητές. 

Ανέφεραν ότι πρέπει να ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με τα συμβόλαια, τα οποία βεβαίως και έχουν σταματήσει από τις 13 του μήνα. 


Η παρουσία του Βαγγέλη Τσάπα

Ο Βαγγέλης Τσάπας έδωσε το παρών και επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από τον Ιωνικό Νικαίας αλλά και την είσοδο νέου επιχειρηματία. "Πράγματι, έχω αποχωρήσει από την ομάδα αλλά θέλω να ενημερωθώ ώστε να μεταφέρω τα όσα ειπωθούν..."

Λιγομίλητος ο Βαγγέλης Λιόλιος

"Τι να λέμε για μπάσκετ τέτοια ώρα...", ανέφερε ο ιδιοκτήτης του Προμηθέα, ο οποίος παρουσιάστηκε λιγομίλητος. 


Η Fake News είδηση...

Την ώρα που γινόταν η τηλεδιάσκεψη παράγοντας ομάδας ανέφερε ότι γράφτηκε άρθρο, σύμφωνα με το οποίο ο Βασιλακόπουλος εξοργίστηκε από την απόφαση να διακοπεί το πρωτάθλημα!!!

"Αφού μίλησα εγώ το πρωί με τον πρόεδρο της ΕΟΚ και δεν είχε αντίρρηση", ανέφερε ευθέως ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος κι όλοι κατάλαβαν ότι ήταν ...μάπα το καρπούζι της είδησης.



Από την ...κοιλιά βγήκε ένα ακόμα θέμα, που συμπεριλήφθηκε στα fake news και με το οποίο ουδείς ασχολήθηκε...
Ο Καλοθελητής: Την "έπεσε" ο Κότσης στον Καρακούση: "Πρέπει να πέσει ο ΠΑΟΚ"!!! (όλο το ρεπορτάζ...) Reviewed by THE REFEREES on 1:17 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.