Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι σκέψεις της ΕΟΚ για τη διεξαγωγή των εθνικών πρωταθλημάτων!!! (όλα τα σενάρια...)

Η Basket League ή κατά κόσμο Α1, όπως είχαν αποκαλύψει οι Γκρίζοι Λύκοι, "κατεβάζει ρολά"...
όπως άλλωστε είπαν μέχρι στιγμής σε συνεντεύξεις τους τόσο ο Βαγγέλης Λιόλιος όσο και ο Θοδωρής Ριζούλης. Κατά συνέπεια δεν πέφτει ομάδα στην Α2 και ανεβαίνει σίγουρα, ο Χαρίλαος Τρικούπης ως πρώτος. 

Τα εθνικά πρωταθλήματα

Το ζητούμενο είναι για τις υπόλοιπες εθνικές κατηγορίες, για τις οποίες υπεύθυνη είναι η ΕΟΚ. Η επιτροπή πρωταθλήματος δεν έχει λάβει ακόμα απόφαση και όπως φαίνεται όλα περιστρέφονται γύρω από το προ-ολυμπιακό τουρνουά και την Ολυμπιάδα, θέμα που θα εξετάσουμε παρακάτω.

Σενάρια για το προ-ολυμπιακό τουρνουά

Αν γίνει το προ-ολυμπιακό, τότε τα πράγματα σαφώς περιπλέκονται με το βασικό σενάριο να μην πέφτει ομάδα. Κάτι που σημαίνει αύξηση συλλόγων ανά κατηγορία για του χρόνου. Αν όμως, δεν γίνει το τουρνουά και παρατηρηθεί ύφεση της εξάπλωσης του κορονοϊού, τότε μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να γίνουν μπαράζ. Σε μικρό χρονικό διάστημα, ίσως και Τετάρτη - Κυριακή.

Παιχνίδια χωρίς θεατές

Όπως καταλαβαίνετε το σενάριο αναβολής των Ολυμπιακών αγώνων συζητιέται έντονα στην ΔΟΕ, όμως, κερδίζει έδαφος αυτό να γίνει αλλά κεκλεισμένων των θυρών. Τα εκατομμύρια των χορηγών είναι πολλά και σε περίπτωση που αναβληθεί, τότε θα χαθούν τεράστια ποσά.


Σκεφτείτε ότι από τα τηλεοπτικά δικαιώματα θα εισπραχθεί ένα ποσό της τάξεως των 3-4 δις δολαρίων!!!



Αλλά σημαντική θα είναι η ζημιά και στην Ιαπωνία σε ψυχολογικό και οικονομικό επίπεδο. Η φιλοξενία των Ολυμπιακών Αγώνων αποτελεί πηγή εθνικής υπερηφάνειας για την Ιαπωνία αλλά και ανάκαμψης περιοχών που επλήγησαν τόσο από το σεισμό του 2011, όσο και από το τσουνάμι, όπου σκοτώθηκαν περίπου 20.000 άτομα και 2.500 ακόμα είναι αγνοούμενοι.

Αν οι Ολυμπιακοί αγώνες γίνουν χωρίς θεατές, τότε η Ιαπωνία θα χάσει δισεκατομμύρια δολάρια από τα τουριστικά έσοδα.

Οι σκέψεις της ΕΟΚ για τη διεξαγωγή των εθνικών πρωταθλημάτων!!! (όλα τα σενάρια...) Reviewed by THE REFEREES on 2:27 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.