Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ξεκινούν τα πρωταθλήματα μπάσκετ στην Ασία!!! (αναβλήθηκε ματς λόγω υψηλού πυρετού διαιτητή...)

Τα πρωταθλήματα του μπάσκετ στην Ασία φαίνεται να είναι έτοιμα να ξαναρχίσουν, μετά τη διακοπή λόγω του κορονοϊού!!!
Έστω κι αν οι αγώνες, μάλλον, θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. 

Ξεκινάει στη Νότια Κορέα

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε στη Νότια Κορέα, μια χώρα που πήρε παγκόσμια επαίνους για την επιτυχία της στον περιορισμό του ιού. Το KBL έχει προγραμματισμένα παιχνίδια στα τέλη Μαρτίου, ενώ είναι δύσκολο να παίξουν οι Αμερικανοί που βρίσκονται στα σπίτια τους.

Το νοτιοκορεατικό πρωτάθλημα έχει ανασταλεί από τα τέλη Φεβρουαρίου και πολλοί ξένοι παίκτες επέλεξαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με αφορμή τη προγραμματισμένη διακοπή για 4 εβδομάδες. 

Αναβλήθηκε στην Ιαπωνία ματς λόγω διαιτητή

Στην Ιαπωνία, όπου τα πρωταθλήματα ανεστάλησαν από τα μέσα Φεβρουαρίου, έγιναν, ήδη τα ματς, παρ' ότι υπήρξε δυσπιστία και ακούστηκαν "φωνές" για το αν θα μπορούν να συνεχιστούν. Η αναμέτρηση Chiba Jets - Utsunomiya Brex αναβλήθηκε, ύστερα από υποχρεωτικούς ελέγχους που έγιναν στη θερμοκρασία παικτών, προπονητών, διαιτητών!!!

Ο λόγος είναι ότι αποκαλύφθηκε διαιτητής με υψηλό πυρετό...

Αναζητούν τους Αμερικανούς στην Κίνα

Η κινεζική ένωση καλαθοσφαίρισης έχει σταματήσει από τα τέλη Ιανουαρίου, αλλά έχει λάβει όλα τα μέτρα προκειμένου να καλέσει πίσω τους Αμερικανούς για τα ματς που θα γίνουν στις αρχές Απριλίου. Δυσκολίες όμως, παρουσιάζονται στο να τους μεταπείσουν να επιστρέψουν, αν και οι Κινέζοι υπόσχονται υψηλές αποζημιώσεις!!!

Πάμε και στις άλλες χώρες τώρα:



  • Τα παιχνίδια στην Τουρκία, την Αυστραλία, τη Βραζιλία, τη Λευκορωσία, τη Χιλή, τη Ρωσία και τη Σερβία εξακολουθούν να παίζονται, αλλά κεκλεισμένων των θυρών!

  • Στη Μεγάλη Βρετανία έγινε ματς του BBL μπροστά σε εκατοντάδες οπαδούς! Τρεις ξένοι παίκτες του Νιουκάστλ ζήτησαν να μην αγωνιστούν και τους επιτράπηκε να ταξιδέψουν στις πατρίδες τους.

  • Στο Βέλγιο, το πρωτάθλημα ακυρώθηκε, προσχωρώντας στο κλαμπ της Βοσνίας, της Λιθουανίας, της Σουηδίας, της Ελβετίας και της Σλοβακίας. Η Οστάνδη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.

  • Οι παράγοντες των ισπανικών ομάδων θα συναντηθούν τη Δευτέρα για να συζητήσουν αν θα ματαιωθεί το πρωτάθλημα. Έτσι, θα λήξουν οι συμβάσεις με παίκτες, προπονητές και θα τους πληρώσουν μέχρι τέλος. Λέγεται ότι αν συμβεί, τότε οι ατζέντηδες δεν θα μπορούν να υποχρεώσουν τα σωματεία για περισσότερα χρήματα.
Ξεκινούν τα πρωταθλήματα μπάσκετ στην Ασία!!! (αναβλήθηκε ματς λόγω υψηλού πυρετού διαιτητή...) Reviewed by THE REFEREES on 11:32 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.