Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Γκρ. Ρασπούτιν επιστρέφει: Η ορθή κίνηση ΠΑΟΚ, Άρη και η πρόταση για βορρά - νότο στην Α2!!!

Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης, όπως φαίνεται, θα παραμείνουν στην Α1...

>> Το είπε ευθέως ο Λευτέρης Αυγενάκης: "Αν κάτι στριφογυρίζει στο μυαλό μου, είναι ότι πρέπει να εκπροσωπηθεί η Θεσσαλονίκη από δύο ιδιαίτερες ομάδες".



>> Πόσο πιο απλά να στο πει ο υφυπουργός Αθλητισμού ότι δεν θέλει να ανοίξει νέα "μέτωπα" μετά τα όσα συνέβησαν στο ποδόσφαιρο με τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη. 

>> Τι μας λέει ο καλός ο υφυπουργός μας; Ότι πρέπει να βάλουμε στην άκρια τους κανονισμούς πρωταθλήματος και να συμπεριλάβουμε τον ΠΑΟΚ και τον Άρη στην Α1.


>> Και εγώ ρωτάω: Αν στις τελευταίες θέσεις ήταν ο Κολοσσός και το Λαύριο, ο καλός
υφυπουργός θα είχε τέτοια συμπεριφορά και αντιμετώπιση;

>> Λοιπόν, το ζητούμενο είναι ότι το ποσό της ΕΡΤ και των ΕΛΠΕ πρέπει να μοιραστεί, πλέον, σε 16 ομάδες και όχι σε 14. Εκτός κι αν του χρόνου το ποσό αυξηθεί αναλογικά. 

>> Αν όχι, δεν θα έπρεπε οι παράγοντες του ΠΑΟΚ και του Άρη να βγουν δημόσια και να πουν ότι δεν αποδέχονται να μπουν στη μοιρασιά;


>> Σκεφτείτε τι έκαναν πέρσι στον Κολοσσό και το Λαύριο!!! Βγήκαν και είπαν φόρα - παρτίδα ότι δεν θέλουν να λάβουν τα κεντρικά έσοδα. 

>> "Θέλουμε να μείνουμε αλλά επειδή καταλαβαίνουμε ότι θα σας ζημιώσουμε, παραιτούμαστε από το συγκεκριμένο ποσό..." Πόσο σταράτη εξήγηση ήταν αυτή...


>> Σκέψεις, πολλές σκέψεις υπάρχουν αφενός, για το πως θα τελειώσουν τα πρωταθλήματα και το πως θα ξεκινήσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

>> Να το πάμε ανάποδα και να σας αναφέρουμε μια πρόταση που έγινε από την Θεσσαλονίκη, που έχει όλους αυτούς τους μήνες την τιμητική του, για το πρωτάθλημα της Α2.

>> Θέλουν να γίνει πρωτάθλημα βορρά - νότου, ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα κόστη!!!


>> Το καλύτερο πρωτάθλημα της ΕΟΚ, δηλαδή, να σπάσει και να διεξαχθεί όπως γίνεται στη Β' και στη Γ'. Γίνεται αυτό;

>> Είναι σαν πει ο Βαγγέλας ο Γαλατσόπουλος ότι η Α1 θα σπάσει σε βορρά και νότο και στο τέλος να γίνει ένα φάιναλ φορ ή ένα φάιναλ έιτ ή ό,τι άλλο θέλετε.

>> Μετά συγχωρήσεως, αλλά ποιες ομάδες της Θεσσαλονίκης θα είναι έτοιμες να ανεβούν υπό φυσιολογικές συνθήκες;


>> Βλέπω να πέφτει στον κάλαθο των αχρήστων η πρόταση...

>> Η ΕΟΚ περιμένει τον περιορισμό του κορονοϊού και να βγουν άπαντες από την καραντίνα, ώστε να αποφασίσει τι θα γίνει με τις εκκρεμότητες.

>> Το "δεν πέφτει κανείς" είναι σίγουρο σε όλες τοις κατηγορίες, αλλά το θέμα είναι ποιος θα ανέβει. 


>> Υπάρχουν εκκρεμότητες, υπάρχουν ομάδες που έχουν λιγότερους αγώνες και πάνε για άνοδο.

>> Αν είναι μέσα Μαΐου, τότε μπορεί να δοθεί ένα 20ημερο, τουλάχιστον, στους παίκτες να προετοιμαστούν και να γίνουν κάποια ματς που είναι αναγκαία για να αποφασιστεί ποιες ομάδες θα ανέβουν. 


>> Μπορεί να συμβεί και λίγο πιο αργά. Αλλιώς, θα υπάρξει πρόβλημα. 
Ο Γκρ. Ρασπούτιν επιστρέφει: Η ορθή κίνηση ΠΑΟΚ, Άρη και η πρόταση για βορρά - νότο στην Α2!!! Reviewed by THE REFEREES on 11:59 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.