Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Λόγια αγάπης και ελπίδας από έναν ταλαντούχο στρατευμένο διαιτητή της Β' εθνικής... (οροματίζεται την ανέλιξή του!!!)

Ο καθένας περνάει αυτές τις εβδομάδες τον Γολγοθά αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαθεί η ελπίδα...
Ο Παναγιώτης Λεβεντάκος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στο Λιτόχωρο, θα αγωνιστεί φέτος με την ομάδα πόλο του Νηρέα στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής, ενώ ήδη έχει γίνει διαιτητής Β εθνικής μπάσκετ. 

Ο νεαρός αθλητής και διαιτητής μιλώντας για τις καταστάσεις που βιώνει λόγω κορονοϊού στον στρατό τόνισε:


«Παρουσιάστηκα στο ΚΕΕΔ στο Μεγάλο Πεύκο και πλέον υπηρετώ στο Λιτόχωρο, και διανύω τον τρίτο μήνα της θητείας μου και απολύομαι τον Σεπτέμβριο. Αναμένω όμως την μετάθεση μου από μέρα σε μέρα. 





Είναι μια δύσκολη κατάσταση αυτή που βιώνουμε με τον ιό αλλά τα πράγματα πηγαίνουν προς το καλύτερο με την συμμόρφωση και την υπακοή του κόσμου στα μέτρα. Στο στρατόπεδο δεν υπάρχει κάποιο κρούσμα και κάθε πιθανό περιστατικό εξετάζεται και τίθεται σε καραντίνα. 

Τηρούνται οι κανόνες υγιεινής ακόμα και στις εξόδους, οι οποίες πλέον πραγματοποιούνται μόνο για ανάληψη χρημάτων και αγορά ειδών υγιεινής. Ο κάθε στρατιώτης φροντίζει τόσο για την δική του υγεία όσο και τους υπόλοιπους». 

Αναφερόμενος στην απόφαση του να παίξει στον Νηρέα πόλο τόνισε:


 «Θα αγωνιστώ κανονικά στον Νηρέα φέτος. Και ίσως είναι και η τελευταία αγωνιστική χρονιά της πορείας μου στον χώρο του πόλο». Και όσο για την διαιτησία τόνισε:

 «Η διαιτησία στο μπάσκετ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για μένα και αυτή την στιγμή είμαι διαιτητής Β εθνικής Ανδρών και Α1 Γυναικών και οραματίζομαι την ανέλιξη μου».


Πηγή: sportfmpatras
Λόγια αγάπης και ελπίδας από έναν ταλαντούχο στρατευμένο διαιτητή της Β' εθνικής... (οροματίζεται την ανέλιξή του!!!) Reviewed by THE REFEREES on 10:05 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.