Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τέλος το πρόβλημα με τους διαιτητές, κριτές, κομισάριους!!! (έγινε διόρθωση...)

Επιτέλους ...τέλος στα λάθη που έγιναν με διαιτητές, κριτές, κομισάριους, όπου δηλώθηκαν πολλά περισσότερα χιλιάδες ευρώ απ' ότι έλαβαν...

Ουσιαστικά πρόκειται για μια ...μικρή μεταφορά της υποδιαστολής στα χρήματα που δηλώθηκαν από τον ΕΣΑΚΕ και ο οποίος βεβαίως και δεν ευθύνεται.

Αυτή η μικρή λεπτομέρεια έφερε αναστάτωση στο χώρο της διαιτησίας. Έτσι, αποκαταστάθηκαν τα λάθη σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδέσμου κριτών Αττικής:   


Σε συνέχεια της δικής σας ενημέρωσης για τις λανθασμένες εγγραφές στον κωδικό 309 της φορολογικής σας δήλωσης, πρέπει να γνωρίζετε ότι μετά τις μαραθώνιες - αλλεπάλληλες ενέργειες του Απόστολου Τρίχα (φοροτεχνικού και Ταμία του ΣΚΚΑ) όπως σας ενημερώσαμε, έχουμε άμεσα τα παρακάτω αποτελέσματα:

      1. Έγινε διόρθωση και απεικόνιση σωστής αντιστοιχίας εργοσήμου και αποζημίωσης στον κωδικό 309 των φορολογικών σας δηλώσεων.


      2. Μικρές εκκρεμότητες συναδέλφων οι οποίοι έχουν μηδενικήκαταχώρηση ή μικρότερο αριθμό εργοσήμων στον ίδιο κωδικό (309), αποκαθίστανται σταδιακά.


Τελειώνοντας, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι συνεχίζουμε να παρακολουθούμε το θέμα, παρά το γεγονός ότι ο ενδεικτικός έλεγχος έδειξε πως πράγματι τα μεγάλα ποσά μειώθηκαν απεικονίζοντας πλέον την πραγματική εικόνα.

Όσοι από εσάς είχατε δει στο Ε1 την καταχώρηση στον κωδικό 309 με υπέρογκα ποσά, είναι εύκολο τώρα να αντιληφθείτε ότι η υποδιαστολή, που δεν χρησιμοποιήθηκε, έκανε όλη τη ζημιά. Για παράδειγμα, αντί να καταχωρηθεί το ποσό των 777,68 ευρώ καταχωρήθηκε το ποσό των 77.768 ευρώ.

Ο δρόμος για την υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης (σε σχέση με τον κωδικό 309) έχει ανοίξει, μπορείτε τώρα να την υποβάλετε!!

Τέλος το πρόβλημα με τους διαιτητές, κριτές, κομισάριους!!! (έγινε διόρθωση...) Reviewed by THE REFEREES on 10:29 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.