Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Το εικόνισμα του Σήφη, η δωρεά των διαιτητών και η διάκριση εξουσιών...

Άγιο Πάσχα είχαμε είχαμε, κάθισα και σκέφθηκα για τη διαιτησία... Δουλειά δεν είχε ο διάολος...

Μεγαλεία 

Έβλεπα και ξαναέβλεπα στο email μου την φωτογραφία του αξιαγάπητου, Σήφη Βουράκη και χαιρόμουν. Άτσα μεγαλεία ο Σήφη... 

Εικόνισμα

Ο Σήφης επειδή με αγαπάει, μου την έστειλε για να την βάλω εικόνισμα. Κι αυτός όμως, έχει δικιά μου πάνω από το κρεβάτι μου. Αυτή που μου έβγαλε στην κοπή τη πίτα, βρε...

Κονιάκ

Και τι θυμήθηκα; Ότι η άνοδος του αγαπημένου μου Σήφη ξεκίνησε από μια (ακόμα) παρατυπία της αείμνηστης διοίκησης Ηλία Καφέ!!! Αυτή με το ...κονιάκ και τα παξιμάδι.


Πρότεινε

Ο σύνδεσμος της νότιας Αττικής δεν τον πρότεινε για τα προστάζ, επειδή είχε δεκάδες άλλους διαιτητές καλύτερους από τον Σήφη. "Περιμένει μερικά χρόνια να μπουν οι καλοί και μετά θα σε προτείνουμε", του είπαν οι τότε ισχυροί άνδρες του ΣΥΔΚΝΑ.

Τηλέφωνο

Ο Σήφης, όμως, δεν μπορούσε να περιμένει. Έμαθε ότι ο Ηλίας Καφές αναζητεί διαιτητές ικανούς φίλους και τον πήρε τηλέφωνο.

Μπακάλης

"Έλα, κυρ Ηλία...", του είπε και θυμήθηκα την αξέχαστη (κι αυτή) Αλίκη Βουγιουκλάκη όταν τηλεφωνούσε στον ...κυρ Στέφανο, τον μπακάλη!


Κιμάς

"Ναι. Λοιπόν, άκουσε. Να στείλεις σπίτι ένα κιλό μακαρόνια, από κείνα τα –ξέρεις– εκείνα τα ωραία, θυμάσαι που είχαμε πάρει πέρσι τα Χριστούγεννα, που τα ’χα κάνει με κιμά. Ένα κιλό μακαρόνια, δύο κιλά ζάχαρη, δύο κιλά αλεύρι, μισό κιλό καφέ, απ’ τον καλό –ε, κυρ-Στέφανε;"

Καφετζής

Ο ...κυρ Στέφανος ως καλός ...μπακάλης και όχι ως ...καφετζής, έκανε το όνειρο πραγματικότητα.

Ανέβηκε επιτέλους

Τελικά ο Σήφης ο Βουράκης ανέβηκε στη Γ' εθνική με τη βοήθεια της αείμνηστης και αλησμόνητης διοίκησης Καφέ. Αυτής, δηλαδή, με το κονιάκ και το παξιμάδι.


Κάμει

Μόνο που ο διαιτητής είναι σαν τον παίκτη. Το αν κάμει ή δεν κάμει φαίνεται μέσα στο παρκέ. Έφθασε μέχρι τη Β' εθνική και εγκατέλειψε το διαιτητικό πλοίο. 

Αναπνευστήρας

Πολλοί διαιτητές έσπευσαν και έβαλαν χρήματα για την αγορά του αναπνευστήρα. Δύο πρωτοκλασάτοι διεθνείς διαιτητές έχουν βάλει τα περισσότερα χρήματα κι αυτό είναι απόλυτα λογικό. 

Πορεία

Και τι είπαν: "Η ΟΔΚΕ κατάφερε να μας βγάλει χρήματα και εμείς θα την αφήσουμε έτσι;" Και ανέφεραν ότι θα δώσουν κι άλλα στην πορεία.

Έπονται κι άλλα

Επίσης, δύο μέλη της ΚΕΔ έβαλαν χρήματα και έπονται κι οι άλλοι. 

Τρεις φορές

Επίσης, ένας διαιτητής της Α1, που δεν την έχει παίξει φέτος, έβαλε χρήματα τρεις φορές. Ο λόγος; Κάθε φορά τα έβλεπε λίγα...      


Χωράφια

Αποκαλυπτικό το ρεπορτάζ της απολογίας του Σωκρ..., λάθος, του Τάσου Πηλοϊδη, από τους Γκρίζους Λύκους. "Να χωρίσουμε τα χωράφια μας", είπε ο υπάλληλος της ΕΣΚΑΝΑ.


Άδεια

Βρε μπαγάσα, αφού έχεις τη διοίκηση της ΕΣΚΑΝΑ, τί χρειάζεσαι το μοίρασμα; Μην ασχολείσαι με τη Νικολοπούλου. Πήγαινε στη διοίκηση και πάρε την άδεια για όλα αυτά που θέλεις. Αυτό δεν κάνεις δύο χρόνια τώρα; Αυτό κάνε και τώρα...

Όλα σε ένα

Αφού λες συνέχεια ότι σου είπαν από την ένωση και την ομοσπονδία να γίνεις διαιτητής, κομισάριος, παρατηρητής, υπάλληλος, ΚΕΔάρχης, blogger, youtuber, υπεύθυνος διαιτησίας, υπεύθυνος για τους κριτές, ε, τότε πήγαινε εκεί και πάρε άδεια να γίνεις και πρόεδρος του ΣΥΔΚΝΑ.

Νοικοκυρεμένα

Και μην αφήσεις και τις άλλες θέσεις. Ανέλαβε και γραμματέας και ταμίας. Νοικοκυρεμένα...


Τέταρτη εξουσία

Για να λειτουργήσει ορθά, άλλωστε, μια κυβέρνηση χρειάζεται να ελέγχει και το νομοθετικό έργο και το εκτελεστικό και το δικαστικό αλλά και την τέταρτη εξουσία, το Blog. Αν είσαι ο ίδιος από πάνω και στις τέσσερις εξουσίες, ε, ακόμα καλύτερα.

Μπελάς

Η διάκριση εξουσιών, άλλωστε, είναι μπελάς. Ε, Τασούλη; Αυτό είπες και στα μέλη της ΕΣΚΑΝΑ;

Χαζοί

Βλέπω να ξεκινούν όλα τα πρωταθλήματα και στον ΕΣΑΚΕ να μην κουνιούνται. Χαζοί είναι; Σώζονται όλοι και είναι άπαντες ευχαριστημένοι.

Spider Man

Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Spider Man τον χαβά του: "Τον Φθινόπωρο πρέπει να γίνουν οι εκλογές στις ομοσπονδίες..." Δηλαδή, μαζί με τις διπλές εθνικές εκλογές; Να γίνουν τριπλές οι εκλογές...


Pause

Ο κόσμος έχει πατήσει pause, 3 δις άνθρωποι είναι σε καραντίνα, 70 χώρες έχουν παραλύσει, χιλιάδες είναι οι θάνατοι και ο Spider Man μιλάει για εκλογές!!!

Super Heroes

Άντε να γίνει άρση της απαγόρευσης εξόδου να δούμε και καμιά συνάντηση παραλιακά με τους γνωστούς super heroes. 
Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Το εικόνισμα του Σήφη, η δωρεά των διαιτητών και η διάκριση εξουσιών... Reviewed by THE REFEREES on 11:49 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.