Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα εμπρηστική επιστολή κατά Πηλοϊδη!!! (δεν έχουν τελειωμό οι "πληγές" που άνοιξε...)

Νέα επιστολή στάλθηκε στα μέλη του συνδέσμου διαιτητών νότιας Αττικής από τον...

Βασίλη Ιερωνυμάκη, γου γου του συνδέσμου, ο οποίος αναφέρει μεταξύ άλλων:

Η διοίκηση δίνει τεράστιο αγώνα


  • Ο ΣΥΔΚΝΑ έχει ανάγκη από ενότητα και από ηρεμία διότι τα προβλήματα είναι μεγάλα και αφορούν είτε τα παγκόσμια δρώμενα της υγείας είτε τα δικά μας του συνδέσμου που πιστέψτε με είναι πολλά και 9 άνθρωποι εντός του ΔΣ και κυρίως η Πρόεδρος δίνουν τεράστιο αγώνα ακόμα και τώρα σε κατάσταση εγκλεισμού από τα σπίτια τους.

  • Προσωπικά και ως μέλος του ΔΣ πιστεύω σε αξίες , ήθη και προπάντων στην τάξη των πραγμάτων. Αναφέρομαι σε αυτά διότι σε ένα σύνδεσμο , σε μια οικογένεια είτε σε ένα κόμμα ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα υπάρχει και θα υπάρχει μία τάξη και Σωστή σειρά των πραγμάτων.


Σεβασμός και αρμονία

  • Ο σύνδεσμος αυτός έχει κανόνες και καταστατικό λειτουργίας και δράσης. Όλοι μας ανεξάρτητα κατηγορίας, παρελθόντος και ικανοτήτων είτε φιλοδοξιών θα έπρεπε και θα πρέπει να τους σέβομαστε και να κινούμαστε παράλληλα και αρμονικά με αυτούς.
  • Υπάρχουν και θα υπάρχουν κανόνες ,οι οποίοι θα πρέπει να τηρούνται , όπως γίνεται σε όλα τα κοινωνικά σύνολα και έχουν δημιουργηθεί και θεσπιστεί για την εύρυθμη λειτουργία τους.


Δεν θα γίνει βορά στα συμφέροντα

  • Σας διαβεβαιώνω ότι ο ΣΥΔΚΝΑ θα παραμείνει ενωμένος όσο περνά από το χέρι των 9 παιδιών που έχουν επωμιστεί το φορτίο και κυρίως της Προέδρου.

  • Ο ΣΥΔΚΝΑ ΔΕΝ θα γίνει βορά στα συμφέροντα ούτε στις φιλοδοξίες κανενός και σε αυτό είμαστε απόλυτοι.
  • Θα ήθελα να σας συμβουλεψω να ακολουθήσετε την σωστή σειρά των πραγμάτων, τους καθηγητές οι οποίοι έχουν οριστεί από το ΔΣ και να μένετε σε διαιτητική επαγρύπνηση και να βελτιωνεστε όσο μπορείτε αυτές τις δύσκολες ώρες.
Νέα εμπρηστική επιστολή κατά Πηλοϊδη!!! (δεν έχουν τελειωμό οι "πληγές" που άνοιξε...) Reviewed by THE REFEREES on 12:03 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.