Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Η διαφορά Φούφη-Πανταζή, η κάθοδος Παυλόπουλου και οι επιθέσεις Βιδάλη, Νικολοπούλου!!!


Την ώρα που ο Γιάννης Φούφης, υψηλά αμειβόμενος από το χώρο της διαιτησίας, ζήτησε και έλαβε το ποσό των 27 ευρώ ως πρώτη δόση των οφειλόμενων του από την ΕΟΚ…
Έλληνες συνάδελφοί του έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία συγκέντρωσης ποσού για διαιτητές που έχουν πραγματική ανάγκη.

Σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως

Είναι γεγονός ότι η κίνηση του Θεσσαλονικιού να βγάλει φωτογραφία τον τραπεζικό του λογαριασμό και να δημοσιοποιήσει τα 27 ευρώ που πήρε, επί συνόλου 200, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Παραχώρηση 

Σε αντίθεση με την κίνηση του συναδέλφου και συντοπίτη του, Ανέστη Πανταζή, να παραχωρήσει διαμέρισμα σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Που σχολιάστηκε άκρως θετικά.


Λεπτομέρειες

Πρωτοβουλία λαμβάνουν πρωτοκλασάτοι διαιτητές, ώστε να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό που θα δοθεί σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Λεπτομέρειες λίαν προσεχώς…

Παυλόπουλος

Ένας από τους διαιτητές που κινούνται προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση είναι και ο Αδριανός Παυλόπουλος, ο οποίος υπό φυσιολογικές συνθήκες ολοκλήρωσε ευδοκίμως τη θητεία του στην ενεργή διαιτησία.


Δράση

Ο διαιτητής της Α1 κατέχει ένα σημαντικό αξίωμα, αυτό του προέδρου, σε δημόσιο οργανισμό πιστοποίησης, ενώ η δράση του είναι σημαντική τόσο στη διαιτησία όσο και στο δήμο Καλλιθέας.

Βοήθεια

Ως γνωστό, ο Παυλόπουλος έχει βοηθήσει ουκ ολίγες φορές τους συναδέλφους του σε θέματα που άπτονται της εκπαίδευσης και της διεξαγωγής συνελεύσεων.

Εκλογές

Λέγεται, λοιπόν, ότι επιθυμεί σφόδρα να βοηθήσει ακόμα περισσότερο το χώρο της διαιτησίας, γι’ αυτό και σκέφτεται να κατέβει στις εκλογές της ΟΔΚΕ, όποτε κι αν γίνουν.


Αλλαγές στον ΣΕΔΚΑ

Ο σύνδεσμος της Αθήνας θα τον προτείνει, όπως θα συμβεί και στην περίπτωση του Παναγιώτη Ντάβαρη, κάτι που φέρεται να τους το επισήμανε και ο πρόεδρος του ΣΕΔΚΑ, Θεόδωρος Βιδάλης. Ο οποίος, προς το παρόν βρίσκεται έγκλειστός στο πολυτελές σπίτι που βρίσκεται στα νότια προάστεια.

Ποιοι θα κατέβουν

Η παλιά «καραβάνα» σκέφτεται την «επόμενη μέρα» του συνδέσμου και έχει αποφασίσει να «αλλάξει σελίδα». Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις εκλογές θα κατέβουν δύο – τρεις πρωτοκλασάτοι διαιτητές, οι οποίοι θα προστεθούν δίπλα σε κάποιους νυν.


Δυναμικές κινήσεις

Πιο δίπλα, στο σύνδεσμο νότιας Αττικής, η Γεωργία Νικολοπούλου κάνει δυναμικές κινήσεις, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της ΟΔΚΕ. Ο Μπούσιας, άλλωστε, είχε αποκαλύψει στην κοπή της πίτας ότι θα είναι δίπλα στο δυο σου του ΣΥΔΚΝΑ.

Προσβλητικοί 

Δεδομένου ότι δέχεται πυρά και μάλιστα με προσβλητικό περιεχόμενο, έχει προχωρήσει σε κάποιες κινήσεις που θα φέρουν σε αμηχανία όλους όσοι παραμένουν προσβλητικοί για να εξυπηρετήσουν προσωπικά συμφέροντά τους.

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Η διαφορά Φούφη-Πανταζή, η κάθοδος Παυλόπουλου και οι επιθέσεις Βιδάλη, Νικολοπούλου!!! Reviewed by THE REFEREES on 1:49 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.