Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποκλειστικό: Σύσκεψη όλων των προέδρων των συνδέσμων για τον κορονοϊό!!! (τι θα συζητηθεί σήμερα...)

Τηλε-διάσκεψη θα γίνει σήμερα το απόγευμα μεταξύ της διοίκησης της ΟΔΚΕ και των προέδρων συνδέσμων όλης της χώρας...

Η συνεργασία ΟΔΚΕ-Cisco


Η συνεργασία της ΟΔΚΕ με την Cisco έχει φέρει το πλεονέκτημα της τηλε-εκπαίδευσης, που είχε γίνει δοκιμαστικά πριν την εξάπλωση του κορονοϊού. Εκεί ήταν ο Γιώργος Τανατζής που είχε μιλήσει σε 20 διαιτητές, σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα. 

Τώρα, πλέον, οι ρεφς θα είναι σαφώς περισσότεροι και το μάθημα θα διαρκέσει περισσότερο. 

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι σημαντικά:



  • Το πρώτο είναι το θέμα ενημέρωσης για τους διαιτητές κάθε συνδέσμου για ζητήματα που αφορούν την υγεία και τα οικονομικά. Σίγουρα, υπάρχουν διαιτητές που έχουν ανάγκη και οι πρόεδροι θα ενημερώσουν τους ιθύνοντες της ΟΔΚΕ για όλα αυτά, ώστε αν μπορούν να δώσουν τη βοήθειά τους.

  • Το προστάζ δεν θα γίνει τον Μάιο, όπως είχε προγραμματιστεί και θα μεταφερθεί τον Φθινόπωρο, κάτι που είναι απόλυτα εύλογο. Είναι γεγονός ότι αυτή λαίλαπα έχει δημιουργήσει προβλήματα στους ρεφς και έτσι, η αναβολή είναι αναγκαία για πολλούς και διαφόρους λόγους.
  • Το επιμορφωτικό σεμινάριο δεν είναι απόλυτα σίγουρο αν θα γίνει στην Θεσσαλονίκη ή οι διαιτητές μοιραστούν σε δύο γκρουπ (βορράς - νότος). Όπως δεν είναι σίγουρο αν θα γίνει τριήμερο ή μονοήμερο, δηλαδή, όπως συμβαίνει στη συνάντηση μεσούσης της εβδομάδας. 
  • Ένα άλλο κομμάτι που θα συζητηθεί είναι η κεντρική εκπαίδευση, δεδομένου ότι τα εργαλεία για την τηλε-εκπαίδευση υπάρχουν. Εννοείται ότι θα είναι προαιρετική, εννοείται ότι δεν θα υπάρχει προθεσμία και εννοείται ότι οι καθηγητές διαιτησίας θα ασχολούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα.  
Αποκλειστικό: Σύσκεψη όλων των προέδρων των συνδέσμων για τον κορονοϊό!!! (τι θα συζητηθεί σήμερα...) Reviewed by THE REFEREES on 12:11 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.