Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Παιχνίδια χωρίς φιλάθλους; Παιχνίδια χωρίς ψυχή... (βούτυρο στο ψωμί των διαιτητών!!!)


Μπροστά σε άδειες εξέδρες θα γίνονται σήμερα τα παιχνίδια του μπάσκετ και είναι κάτι πρωτόγνωρο.
Προέχει η υγεία και η ασφάλεια του τόπου, όμως, ένα μικρό ποσοστό φιλάθλων της τάξεως των 20-30% θα μπορούσε να έχει πρόσβαση στα γήπεδα, κλειστά και ανοικτά. Φέτος θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους φιλάθλους η ΕΡΤ και οι διαδικτυακές μεταδόσεις, απ' όπου θα τα βλέπουμε. Διότι, προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχουν πραγματικά καλές εναλλακτικές λύσεις.

Στα μεγάλη πρωταθλήματα του κόσμου αναφέρουν: «Κανείς δεν θα έρθει στο γήπεδο. Βάλτε τους παίκτες σε μεγάλα ξενοδοχεία, κρατήστε τους ασφαλείς και να τους παρακολουθείτε συνεχώς. Κάντε τους το τεστ για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα μολύνουν ο ένας τον άλλον ή την οικογένειά τους και απλώς αφήστε τους να παίξουν τη σεζόν..." 


Ένα παιχνίδι χωρίς θαυμαστές σημαίνει ένα ματς χωρίς ψυχή

Ο Μπομπ Μπράντλεϊ, διευθυντής της ομάδας LAFC του MLS, δήλωσε ότι "ένα παιχνίδι χωρίς θαυμαστές σημαίνει ένα ματς χωρίς ψυχή"!!!  Τι εννοούσε; Δεν είναι κλισέ αυτή η φράση. Η αναμονή για τον αγώνα, ο θόρυβος, τα έντονα συναισθήματα , το χειροκρότημα, η αποδοκιμασία είναι μέρος του ματς. Έχουμε ζήσει μ' αυτά. Είναι μέρος του αθλητισμού. 

Τώρα, τα πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο αναγκάζονται ξαφνικά να ανακαλύψουν ιδέες για το πώς να αντιμετωπίσουν καλύτερα τις παρούσες συνθήκες. Και ως επί το πλείστον, τα σχέδια τους φαίνεται να επικεντρώνονται σε παιχνίδια χωρίς θαυμαστές. Ήδη, ομάδες αρχίζουν να μειώνουν τους προϋπολογισμούς και να απολύουν υπαλλήλους, να εφαρμόζουν περικοπές αμοιβών και ακόμη να εξαφανίζουν ορισμένα αθλήματα χωρίς έσοδα.


Η δύναμη των συλλόγων είναι οι φίλαθλοι

Η δύναμη των ομάδων είναι οι φίλαθλοι, η παρουσία των οποίων σε κάθε αγώνα δίνει ώθηση στους παίκτες. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν φίλαθλοι αποδυναμώνεται αυτή η δυναμική και εξαλείφεται το άτυπο μπόνους που δίνουν συνήθως οι διαιτητές στην γηπεδούχο ομάδα. Οι ρέφερις δεν είναι στην ...πρίζα στα μεγάλα παιχνίδια και θεωρητικά θα σφυρίζουν φίφτι - φίφτι. Είναι μια μεγάλη στιγμή, που οι διαιτητές πρέπει να την αρπάξουν από τα μαλλιά...
Παιχνίδια χωρίς φιλάθλους; Παιχνίδια χωρίς ψυχή... (βούτυρο στο ψωμί των διαιτητών!!!) Reviewed by THE REFEREES on 9:46 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.