Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Στη γειτονιά των Αγγέλων ένα μέλος της ελληνικής διαιτησίας... (ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει)


Σήμερα το πρωί ξεκίνησε το ταξίδι του για τις γειτονιές των αγγέλων ο...
Δάσκαλος, ο Παναγιώτης Καλιαρντάς, νικημένος από την αρρώστια που τον βασάνιζε δυο χρόνια τώρα.

Μια αρρώστια που την πολέμησε γενναία με πείσμα και δύναμη ψυχής.


Ο Παναγιώτης υπήρξε για χρόνια μέλος της επιτροπής αξιολόγησης του Συνδέσμου μας και βασικός μας συνεργάτης ακόμα και τα δύσκολα χρόνια που πάλευε για τη ζωή του.

Ήρεμος, δεκτικός, διορατικός, ευθύς, προσιτός στους νέους, πρόθυμος κάθε στιγμή να τους μεταδώσει τις γνώσεις και την εμπειρία του, ένα πραγματικό στολίδι για τον χώρο μας.


Σήμερα ο Σύνδεσμος είναι φτωχότερος, σήμερα για όλους εμάς η μέρα έγινε μουντή και αβάσταχτη, σήμερα όλα τα χρόνια που περάσαμε μαζί έγιναν μια γλυκιά ανάμνηση κι έμεινε ένα δάκρυ να κυλά στα μάτια μας κι ένα βουβό κλάμα για τον φίλο, τον συνεργάτη, τον Δάσκαλο που χάσαμε τόσο νωρίς.

Θα μπορούσαμε να γράφαμε ατέλειωτες ώρες για τον Παναγιώτη όμως, νοιώθουμε ότι είναι καλύτερα ο κάθε ένας από εμάς να αφιερώσει λίγα λεπτά για κείνον και να τον φέρει στη μνήμη του έτσι όπως εκείνος θέλει, να θυμηθεί τις κοινές τους στιγμές και να τον αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο.

Εμείς, με απλανές το βλέμμα στο χθες, με έντονη συγκινησιακή φόρτιση και με τούτη τη νοσταλγία και τη θλίψη να μας διακατέχει, θα του ευχηθούμε καλό ταξίδι εκεί στις γειτονιές του ουρανού.


Την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 στις 10 το πρωί στο κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι θα αποχαιρετήσουμε τον Παναγιώτη, τον Δάσκαλο, όπως συνηθίζαμε να τον αποκαλούμε.

Δάσκαλε της καρδιάς μας, θα είσαι πάντα εδώ, μαζί μας, στις σκέψεις και στις παρέες μας, στα καρδιοχτύπια και τις ανησυχίες μας!!

Πηγή: ΣΚΚΑ

Στη γειτονιά των Αγγέλων ένα μέλος της ελληνικής διαιτησίας... (ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει) Reviewed by THE REFEREES on 10:46 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.