Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι θεωρίες συνωμοσίας του Μάικλ Τζόρνταν!!! (δηλητηριάστηκε, αρρώστησε ή τα ήπιε;)


Δηλητηριάστηκε, τελικά, ο Μάικλ Τζόρνταν στο περίφημο «Flu Game» των Σικάγο Μπουλς με την Γιούτα ή είχε προσβληθεί από ίωση; Ήταν απλά μια χαλασμένη πίτσα ή την …περιποιήθηκαν οπαδοί των Τζαζ;
Η ουσία είναι ότι μια πίτσα δεν μπόρεσε να τον σταματήσει, καθώς σημείωσε 38 πόντους και οι Μπουλς έκαναν το 3-2 κόντρα στη Γιούτα στον έκτο τελικό της σειράς του 1997.

Η λιγούρα του Τζόρνταν

Πάμε 23 χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στις 10 Ιουνίου του 1997, παραμονή του αγώνα με την Γιούτα. Η αποστολή των Μπουλς κατέλυσε στο ξενοδοχείο Park City ενόψει του αυριανού έκτου τελικού. Ο Μάικλ Τζόρνταν νοιώθει …λιγούρα αργά το βράδυ, η κουζίνα του εστιατορίου στο ξενοδοχείο έχει κλείσει όπως και τα περισσότερα καταστήματα εστίασης και η μόνη ανοιχτή ήταν μια πιτσαρία.   

"Έχω κακό προαίσθημα"

Με όλη την μεγαλοπρέπεια πέντε άτομα από την πιτσαρία έφεραν το δείπνο στον μεγάλο σταρ, μια και γνώριζαν ότι προοριζόταν γι’ αυτόν. Ο Τιμ Γκρόβερ, προσωπικός γυμναστής του Μάικλ, ψέλλισε: «Έχω ένα κακό προαίσθημα…» Ο μόνος που δοκίμασε την σπεσιαλιτέ του καταστήματος ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν και μετά από λίγες ώρες δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος. Ένοιωθε ρίγη και είχε τάση προς έμετο. Του τοποθετήθηκε ορός και ο Air κοιμήθηκε για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

Ήμουν αφυδατωμένος, δεν μπορούσα να αναπνεύσω

Στο ματς φαίνεται να έχει ξεπεράσει τη δηλητηρίαση, αν και δεν ήταν έτσι. Πονούσε, έπινε υγρά και του τοποθετούσαν παγοκύστες στο κεφάλι. Όσο άρρωστος κι αν ήταν πέτυχε 38 πόντους, πήρε 7 ριμπάουντ, έδωσε 5 ασίστ και είχε 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ. Ο ίδιος είχε πει: «Ήμουν αφυδατωμένος, δεν μπορούσα να αναπνεύσω και το ενεργειακό επίπεδο ήταν χαμηλό. 

Έπαιξε με τροφική δηλητηρίαση!!!

Άρχισαν να μου δίνουν ηλεκτρολύτες, αφού το στόμα μου ήταν πολύ ξηρό». Τότε είχε ειπωθεί περί γρίπης αλλά 15 χρόνια αργότερα ο προσωπικός γυμναστής αποκάλυψε ότι ο Τζόρνταν έπαιξε με τροφική δηλητηρίαση!!!

θεωρίες συνωμοσίας

Κάποιες θεωρίες συνωμοσίας μιλούσαν ακόμα και για «Hangover Game»!!! Ανεξάρτητα αν αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι …γρίπης ή σε ματς δηλητηριασμένων τροφίμων ή ακόμα και σε hangover αγώνα, το σίγουρο είναι ότι ο Μάικλ Τζόρνταν δεν σταμάτησε πουθενά…   

Πηγή: basketika.gr

Οι θεωρίες συνωμοσίας του Μάικλ Τζόρνταν!!! (δηλητηριάστηκε, αρρώστησε ή τα ήπιε;) Reviewed by THE REFEREES on 1:46 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.