Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Όχι" στο μητρώο λένε οι ομοσπονδίες!!! (γιατί τα έχουν με τον Αυγενάκη...)


Ο Λευτέρης Αυγενάκης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα «ηνία» του υφυπουργείου Αθλητισμού θέλησε να «βάλει χέρι» στο αυτοδιοίκητο των ομοσπονδιών, με αποκλειστικό στόχο την «άλωση» αυτών.

Ο ηλικιακός ρατσισμός


Το πρώτο και το πιο καθοριστικό βήμα θεωρείται το όριο ηλικίας των 71 χρόνων που έθεσε για τη συμμετοχή των παραγόντων στις εκλογές, αναμφισβήτητα παράνομο και καταχρηστικό και στη συνέχεια αποφάσισε ότι οι αρχαιρεσίες των ομοσπονδιών θα γίνουν το 2020.

Θέλει να ελέγξει τις ομοσπονδίες ο Αυγενάκης

Τα επόμενα βήματα, όπως ακούγονται έντονα, είναι να νομοθετήσει εκλογές μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου ώστε να μην προλάβει το ΣτΕ να αποφασίσει για τον ηλικιακό ρατσισμό που επιβλήθηκε, αλλά και να βάλει στο παιχνίδι αθλητές που έχουν κωλύματα σύμφωνα με τον νυν αθλητικό νόμο. 

Όλα αυτά γίνονται για τον πλήρη έλεγχο των ομοσπονδιών…



Γιατί αρνούνται οι ομοσπονδίες


Στα «χαρακώματα» έχουν μπει, ήδη, πολλές ομοσπονδίες με τον υφυπουργό Αθλητισμού και ξεκινούν με το αθλητικό μητρώο και την πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί, με πρόσχημα την οικονομική ενίσχυση σωματείων λόγω κορονοϊού. Τόσο η διοίκηση της ΕΟΚ, όσο και μεγαλύτερες της χώρας όπως είναι η ΕΠΟ, ο ΣΕΓΑΣ και η ΚΟΕ αρνούνται να συμπεριληφθούν στο μητρώο. 

Και ο λόγος είναι απλός: Διαπιστώνουν ότι η πλατφόρμα έγινε για να ελεγχθούν σωματεία ενόψει των εκλογών στις ομοσπονδίες.


Στο παρασκήνιο επικρατεί εγρήγορση, με συνέπεια η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να μεταφερθεί την προσεχή Δευτέρα, παρ’ ότι ήταν σήμερα προγραμματισμένη. Οι αντιδράσεις για τις μεθοδεύσεις του Λευτέρη Αυγενάκη είναι έντονες και δεν θα κατευναστούν…         

Πηγή: basketika
"Όχι" στο μητρώο λένε οι ομοσπονδίες!!! (γιατί τα έχουν με τον Αυγενάκη...) Reviewed by THE REFEREES on 2:46 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.