Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ανακοινώνονται σήμερα οι διαιτητές που θα μετέχουν στο προστάζ!!! (ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς άνοδο)


Σήμερα το απόγευμα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ανακοινωθούν τα ονόματα των διαιτητών που θα ανέβουν στην Γ’ εθνική…

Η μερίδα του λέοντος από Αθήνα, Θεσσαλονίκη


Όπως μάθαμε είναι κάπου στα 80-85 οι υποψήφιοι ρέφερις απ’ όλους τους συνδέσμους της χώρας, με την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη να έχουν τη «μερίδα του λέοντος». Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα θα επιλεγεί ένας σημαντικός αριθμός των υποψήφιων ρέφερις, οι οποίοι πρέπει να πείσουν τους τους παράγοντες ότι είναι ικανοί για να σφυρίξουν στην Γ' εθνική.

Κατά την πάγια τακτική της ΚΕΔ θα δοθεί χώρος και χρόνος στους νέους διαιτητές, ώστε να διαπιστωθεί αν θα πιάσουν την ευκαιρία από τα μαλλιά.   


Σύνδεσμος Αθήνας

Η διοίκηση του ΣΕΔΚΑ έχει επιλέξει τους Καψιώχα, Τερζή, Ψύχα, Περδετζόγλου, Παπαδόπουλο, Βαγγάλη, Μπαράκου, Κούτσιο, Γεωργακιου και Αναγνώστου.

Σύνδεσμος Θεσσαλονίκης

10 είναι και οι διαιτητές που πέρασαν τα αγωνιστικά και γραπτά τεστ στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα οι Φίλλιος, Αθανασιάδης, Σκρίνος, Κανελλίδης, Ξενιτόπουλος, Μπαζάκα, Κάρμπα, Κλεπουσνιώτου. Επίσης, από την συμπρωτεύουσα θα μετέχουν οι Αναστασιάδης Γιώργος και Παύλος.

Σύνδεσμος Αχαΐας και Ηλείας

9 είναι οι διαιτητές της Αχαΐας και Ηλείας: Λιόνας, Θεοσοδόπουλος, Κιαρομμάτης, Βλάχος, Κουλυμπαρίτσης, Κατσέλη, Διαμαντή, Τσουρή, Πλέγας. Ο σύνδεσμος Κρήτης πρότεινε τους Δημήτρη Γεωργιλάκη και Ανδρέα Αϊβαλιώτη.

Οι συγγενικές σχέσεις 

Συγγενική σχέση με υποψήφιους έχουν οι Θεοδοσόπουλος, Λιαρομμάτης, οι οποίοι ήταν πρώην πρόεδροι συνδέσμων, ο πρόεδρος του συνδέσμου Θράκης Δημήτρης Μιχέλης με τον Θεμιστοκλή και την Ευαγγελία, ο Παναγιώτης Διαμαντής με την Αδαμαντία Διαμαντή, ο πρώην ΚΕΔάρχης, Γκαρτζονίκας, με τον Κωνσταντίνο Γκαρτζονίκα. Ο Νίκος Λιόνας, επίσης, είναι γιος του έμπειρου κόουτς, Θανάση Λιόνα.  

Ανακοινώνονται σήμερα οι διαιτητές που θα μετέχουν στο προστάζ!!! (ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς άνοδο) Reviewed by THE REFEREES on 2:38 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.