Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η τρομερή πτώση στον τζίρο της Coffee Island εν μέσω κορονοϊού!!! (πόσα καταστήματα έμειναν ανοικτά και πόσα ήταν τα κρούσματα...)

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτήθηκαν πως αντιμετώπισε η γνωστή αλυσίδα Coffee Island, συμφερόντων Βαγγέλη Λιόλου, υποψήφιου προέδρου της ΕΟΚ, την κρίση (υγειονομική - οικονομική) που προήλθε από τον κορονοϊό.

Την απάντηση μας την έδωσε ο CEO της Coffee Island, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος μίλησε στο emea αναφορικά με την κρίση. 




Διαβάστε τα βασικά σημεία:



  • Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο γιατί οι ευθύνες δεν αφορούν μόνο τη δική μας επιχείρηση. Έχουμε εκατοντάδες καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, επομένως οι αποφάσεις ήταν δύσκολες, αφορούσαν πολλές οικογένειες. Έπρεπε αφενός να προστατεύσουμε τις ζωές όλων, αφετέρου να διαχειριστούμε το οικονομικό κομμάτι.

  • Μέχρι στιγμής είμαστε υγιείς, έχουμε μηδενικά κρούσματα στην εταιρεία και το δίκτυο καταστημάτων και η διαχείριση κρίθηκε άκρως επιτυχημένη.

  • Στο οικονομικό κομμάτι, τα πράγματα αποδείχθηκαν πιο δύσκολα διαχειρίσιμα. Η εταιρεία είδε τρομερή πτώση στον τζίρο της, που έφτασε το 70%, κατάφερε ωστόσο να διατηρήσει το 90% των καταστημάτων της ανοιχτό, ενισχύοντας το κομμάτι του take away και του delivery. Σήμερα, ο τζίρος βρίσκεται στο -20%, περίπου, στοιχείο θετικό για την “ανάκαμψη” της Coffee Island μετά την πανδημία.

  • Στόχος είναι να γίνουμε ένα διεθνές brand και να δώσουμε έμφαση στη μεταποίηση και στην πρωτογενή παραγωγή, κατέληξε ο επικεφαλής της εταιρείας.
Η τρομερή πτώση στον τζίρο της Coffee Island εν μέσω κορονοϊού!!! (πόσα καταστήματα έμειναν ανοικτά και πόσα ήταν τα κρούσματα...) Reviewed by THE REFEREES on 10:02 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.