Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο "εμφύλιος" στην Πάτρα αλλά και στην οικογένεια Πετρόπουλου!!! (αδελφός εναντίον αδελφού...)

Η Πάτρα είναι η πρώτη περιοχή που αναστατώνεται από τις εκλογές της ΕΟΚ. Κλονίσθηκε συθέμελα...
το μπάσκετ της Αχαϊας, που είναι χωρισμένο στα τρία... Στους Τσαγκρωνικούς, τους Λιολικούς και τους Φασουλικούς!!! Και άντε, οι δύο πρώτοι είναι οι Πατρινοί, ο τρίτος πως εισχώρησε;

>> Η δήλωση του Κώστα Πετρόπουλου για στήριξη στο πρόσωπο στον Παναγιώτη Φασούλα δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο Νουρέγιεφ είναι το top πρόσωπο στην Πάτρα και η δήλωση έχει βαρύτητα. Ανεξάρτητα ότι δεν επηρεάζει σωματεία...

>> Και άντε με το θέμα που είχε κάποτε στους Μολάους και την ακύρωση του πρωταθλήματος, άρα και της βράβευσής του, να τα "έχει"με τη νυν διοίκηση, αλλά με τον Λιόλιο που βρέθηκε στην εκδήλωση του;

>> Ο Πατρινός επιχειρηματίας, Αντώνης Κουνάβης και στέλεχος της Νου Δου στην Αχαϊα τα "έψαλε" κανονικά στον Κώστα Πετρόπουλου για τη στήριξη που έδωσε μέσω matchnews. Τι είπε; 

"Κάποτε ο Ελευθέριος Βενιζέλος, αναγνωρίζοντας ένα λάθος του, φέρεται να είχε πει στη σύζυγο του: «Ελενίτσα, οι μεγάλοι μαστόροι κάνουν και μεγάλα λάθη». Ο «δικός μας» Κώστας Πετρόπουλος δεν μπορεί να συγκριθεί ασφαλώς σε καμία των περιπτώσεων με τον Ελευθέριο Βενιζέλο, αλλά η προαναφερόμενη ρήση του μεγάλου πολιτικού ταιριάζει απόλυτα σε σχέση με τη στάση που επέλεξε να κρατήσει εν όψει των εκλογών στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

>>...Τασσόμενος στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα, που διεκδικεί την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ο «Νουρέγιεφ» διέπραξε (κι αυτός) ένα σημαντικό για το μέγεθος του ολίσθημα, μια άστοχη πιρουέτα, από τη στιγμή που έτερος διεκδικητής της ΕΟΚ είναι ένας συμπατριώτης μας, απόλυτα επιτυχημένος στην επιχειρηματική δραστηριότητα του, έχοντας να επιδείξει και ό, τι πιο υγιές έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια στο μπάσκετ. 

>> Φυσικά και αναφέρομαι στον Βαγγέλη Λιόλιο, τον άνθρωπο που έκτισε τον Προμηθέα και τον έβαλε (εκτός από την ελληνική μπασκετική ελίτ) και στα ευρωπαϊκά σαλόνια, κάτι που αναγνωρίζεται πλέον και διεθνώς. Είναι δε αυταπόδεικτο ότι η άνοδος του Προμηθέα συμβάλλει τα μέγιστα και στην ανάδειξη της πόλης μας, εφόσον, μεταξύ άλλων, οι εγκαταστάσεις του έχουν καταστεί πόλος έλξης ακόμη και για μεγάλες προσωπικότητες του αθλητισμού.

>> Επομένως, η στήριξη του Βαγγέλη Λιόλιου για εμάς ήταν και είναι μονόδρομος, και όχι μόνο λόγω εντοπιότητας, η οποία στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο, δεν παύει να έχει τη σημασία της".

>> Και καταλήγει ο Κουνάβης: "Αδυνατώ να κατανοήσω τα κριτήρια της συγκεκριμένης επιλογής του Κώστα Πετρόπουλου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, σχολίασε ως ειδήμων, αλλά και ως Πατρινός, καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, για λογαριασμό της ΕΡΤ, αγώνες του Προμηθέα. Και ήταν ο ίδιος που εγκωμίασε επανειλημμένως το υγιές μοντέλο της πατρινής ομάδας και την καθοριστική συμβολή του Βαγγέλη Λιόλιου σ’ αυτό, κυρίως την πρωτοποριακή οπτική του για το μπάσκετ.

>> Το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Φασούλας αποτέλεσε μέλος της «χρυσής» Εθνικής μας που κατέκτησε, το 1987. το Ευρωμπάσκετ, δεν τον καθιστά απαραίτητα και ικανό για να πάρει τα ηνία της ΕΟΚ. Βετεράνοι μπασκετμπολίστες σαν αυτόν είναι χρήσιμοι ως προς τη στελέχωση κρίσιμων πόστων της, όχι όμως και για να αναλάβουν την καθοδήγηση της.

>>...«Παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο», λέει μια σοφή λαϊκή παροιμία. Μόνο που ο Βαγγέλης Λιόλιος δεν είναι ένα «παπούτσι μπαλωμένο» από τον τόπο μας. Είναι ένα «παπούτσι πολυτελείας», διεθνών προδιαγραφών, που θα ήθελαν να έχουν και να φορούν πολλοί. Δυστυχώς, όμως, όχι και ο Κώστας Πετρόπουλος, ο οποίος κατά τα άλλα μας έκανε ως Πατρινούς υπερήφανους για τη μεγάλη προσφορά του, την οποία εξακολουθούμε να τιμούμε.

ΥΓ. Με αφορμή και το γεγονός ότι ο Κώστας Πετρόπουλος γύρισε την πλάτη σε έναν συμπατριώτη μας στη διεκδίκηση μιας κορυφαίας αθλητικής Ομοσπονδίας, επιλέγοντας για τους δικούς του λόγους ένα άλλο πρόσωπο, ας συνειδητοποιήσουμε ότι χωρίς αλληλοϋποστήριξη και ομοψυχία, ως πόλη, δεν μπορούμε να πάμε πουθενά".

>> Σάλο έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του Πετρόπουλου, ο οποίος προφανώς τον στήριξε για ιδεολογικούς λόγους. ΚΚΕ είναι ο πρώτος, ΚΚΕ ήταν κάποια εποχή ο δεύτερος. Τον γοήτευε ο Τσε Γκεβάρα αλλά είχε και κότερο και πήγαινε μια βόλτα... Μέχρι που μεταγράφηκε στο ΠΑΣΟΚ.

>> Θα σκέφθηκε ο Κώστας Πετρόπουλος: "Εγώ δεξιό δεν ψηφίζω για πρόεδρο της ΕΟΚ"... Παπούτσι από το κόμμα μου κι ας είναι και πρώην ΚΚΕ..." Και έτσι έφθασε στην απόφαση να στηρίξει τον Παναγιώτη Φασούλα. 

>> Αφήστε πως ο Κώστας Πετρόπουλος μπορεί να είχε παράπονα που δεν τον πήρε ο Λιόλιος στην ομάδα. Όμως... 

>> Ποιον πιστεύετε ότι θα στηρίξει ο αδελφός του Κώστα Πετρόπουλου, Τάκης; Μα, βεβαίως τον Λιόλιο...

>> "Εμφύλιο" δεν έχουμε μόνο στην Πάτρα αλλά και στην οικογένεια Πετρόπουλου... 
Ο "εμφύλιος" στην Πάτρα αλλά και στην οικογένεια Πετρόπουλου!!! (αδελφός εναντίον αδελφού...) Reviewed by THE REFEREES on 7:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.