Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Γυρολόγος ο Καφές: Ο έκπτωτος πρόεδρος της ΟΔΚΕ προσπαθεί να "τρουπώσει" στο ΣΕΓΑΣ!!! (ψώνισαν από σβέρκο...)

Ο μοναδικός έκπτωτος πρόεδρος στην ιστορία της ΟΔΚΕ, ο Ηλίας Καφές, ο μοναδικός παράγοντας που είδε τη διοίκηση του να εκπίπτει (και) δικαστικά του δικαιωμάτος της, αναζητεί θέση στη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ!!!

Ψεύτικες οι παραιτήσεις του Καφέ


Φούμαρα ήταν τελικά, όσα μας έλεγε για τις αποχωρήσεις τους από τα όργανα κατά τη διάρκεια της γενικής συνελεύσεως του 2017. Δεν παραιτήθηκε από τον Πελασγό, ούτε από τον στίβο της Θεσσαλίας, παρ' ότι το διατυμπάνιζε!!!

Θεσούλα στο ΣΕΓΑΣ ψάχνει ο γυρολόγος Καφές

Ο Ηλίας Καφές αφού δεν κατάφερε να "στεριώσει" στο μπάσκετ και πετάχτηκε κακήν - κακώς έξω από το χώρο της διαιτησίας, τώρα προσπαθεί να "τρουπώσει" στο ΣΕΓΑΣ. Να πάρει μια θεσούλα στο διοικητικό συμβούλιο για να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Γυρολόγος, πλανόδιος αθλητικός έμπορος που γυρνάει σε συλλόγους και ομοσπονδίες, είναι ο Ηλίας Καφές. 

Μέχρι τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ θα έχουμε καιρό να αποκαλύπτουμε βήμα - βήμα όλες τις εξελίξεις. Οι Γκρίζοι Λύκοι θα ασχοληθούν σοβαρά και με τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ...

Μπάμπης Καραμανλής


Γυρολόγος ο Καφές: Ο έκπτωτος πρόεδρος της ΟΔΚΕ προσπαθεί να "τρουπώσει" στο ΣΕΓΑΣ!!! (ψώνισαν από σβέρκο...) Reviewed by THE REFEREES on 7:35 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.