Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Η σχολή διαιτησίας και οι ρέφερις που έδωσαν το παρών...

Σήμερα το μεσημέρι στο ''Βενετόκλειο'' έγινε σχολή διαιτησίας για το μπάσκετ...
με αμαξίδιο με προσκεκλημένο τον καθηγητή διαιτησίας Σπύρο Τσούντσουρα και παρόντα τον πρόεδρο της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. Τάκη Καλούδη!


Οι Τσατταλιού, Μελλίνη, Νικολάου, Τρουμούσης στη σχολή


Επιμορφωτικό σεμινάριο έγινε σήμερα το μεσημέρι στο «Βενετόκλειο» για τους διαιτητές στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Στη Ρόδο ήρθε ο καθηγητής διαιτησίας Σπύρος Τσούντσουρας, ο οποίος μίλησε για τους κανονισμούς και όλα τα υπόλοιπα σημαντικά θέματα για το μπάσκετ με αμαξίδιο. Τη νέα σχολή παρακολούθησαν η Έφη Τσατταλιού, η Δήμητρα Μελλίνη, καθώς επίσης ο Νίκος Νικολάου και ο Ανδρέας Τρουμούσης από την Κω. 


Το σεμινάριο ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικό

Παρόντες ήταν ο Σταύρος Νικηφορίδης, ο Γιώργος Ξανθός και η Νατάσα Βράκα, ο Μανώλης Ευσταθίου και ο πρόεδρος της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. Τάκης Καλούδης. Το σεμινάριο ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικό, έγινε αναφορά και επεξηγήσεις των κανονισμών και πρώτη επαφή μέσα στο γήπεδο για τους νέους υποψήφιους διαιτητές. 


Οι εξετάσεις των Νικολάου, Τρουμούσης

Τέλος με πρωτοβουλία του Σ.Δ.Κ.Δ. έδωσαν εξετάσεις προετοιμασίας ο Νίκος Νικολάου και ο Ανδρέας Τρουμουσης (γραπτά και αγωνιστικά) εν όψει των εξετάσεων (προστάζ) της Ο.Δ.Κ.Ε. όπου θα συμμετέχουν τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη. 

Πηγή: 12sports
Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Η σχολή διαιτησίας και οι ρέφερις που έδωσαν το παρών... Reviewed by THE REFEREES on 9:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.