Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

ΣΟΚ: Περίπτωση ετήσιας αναστολής λειτουργίας του συνδέσμου Θεσσαλίας!!! (οι καταγγελίες του Νικολούλη και ο Εισαγγελέας...)

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Ηλίας Καφφές και η έκπτωτη διοίκησή του έκαναν καταγγελίες για διαιτησίες και διαιτητές...
και μέχρι τώρα δεν έχει επαληθευτεί καμία από τις κατηγορίες. 

Σιώπησαν τα "παπαγαλάκια" 

Τα "παπαγαλάκια" έγραφαν και έλεγαν περί "εγκληματικής οργάνωσης" κι άλλων μυθοπλασιών, που μόνο τον γέλωτα έχουν προκαλέσει. Όχι, μόνο της ΕΟΚ και της ΟΔΚΕ αλλά εσχάτως και του ΣΕΓΑΣ...

Ο οινοποιός κατηγορεί

Τις τελευταίες ημέρες όμως, ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλίας, Απόστολος Νικολούλης, υπέγραψε ένα κείμενο που κάνει λόγο πάλι περί καταγγελιών. Ο οινοποιός στο επάγγελμα αφήνει αιχμές εις βάρος συναδέλφων του αλλά και παραγόντων της ΕΟΚ κι αυτό συμβαίνει προφανώς, λόγω του Καφφέ και της πιθανής υποψηφιότητάς του στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ.

Αναστολή λειτουργίας του συνδέσμου

Το τελευταίο 24ωρο πληθαίνουν οι φωνές διαιτητών, παραγόντων και συνδέσμων για τα όσα αναφέρει ο Νικολούλης και τα οποία δημοσιεύτηκαν σε ιστοσελίδες, δημιουργώντας άσχημη εικόνα για το χώρο της διαιτησίας και του μπάσκετ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητούν επειγόντως την ετήσια αναστολή λειτουργίας του συνδέσμου και τον παροπλισμό των referees από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις!!!

Επικοινωνία ΟΔΚΕ-συνδέσμου

Στο εσωτερικό κανονισμό έχει συμπεριληφθεί το ενδεχόμενο συκοφάντησης προέδρου συνδέσμου, με συνέπεια να υπάρχουν προτάσεις για μια τέτοια απόφαση. Η ΟΔΚΕ αναμένεται εντός των προσεχών ωρών να μιλήσει τόσο με τον πρόεδρο του συνδέσμου Θεσσαλίας όσο και με τα μέλη, ώστε να ενημερωθεί για τα λεγόμενα. 

Θα ζητηθεί επιτακτικά να πάει ...χθες στον Εισαγγελέα να καταθέσει επωνύμως και με στοιχεία αυτά που γνωρίζει, σε διαφορετική περίπτωση η ΟΔΚΕ θα προβεί σε τιμωρία για τη συκοφάντηση του χώρου.  

ΣΟΚ: Περίπτωση ετήσιας αναστολής λειτουργίας του συνδέσμου Θεσσαλίας!!! (οι καταγγελίες του Νικολούλη και ο Εισαγγελέας...) Reviewed by THE REFEREES on 5:26 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.