Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όπισθεν ολοταχώς κάνει η κυβέρνηση στο όριο ηλικίας και στις θητείες για τις εκλογές!!! (το έγγραφο που ζαλίζει...)

Σήμανε συναγερμός την προηγούμενη εβδομάδα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Έτριβαν τα μάτια τους ο Γρηγόρης Δημητριάδης (φωτογραφία) και ο Γιώργος Γεραπετρίτης όταν είδαν την επιστολή που έφτασε από τη Βέρνη. Το έγγραφο ήταν επίσημο και, μάλιστα, έφερε τη βούλα της Ελληνίδας πρέσβειρας, της Αικατερίνης Ξαγοράρη. Άρα, πιο επίσημη επικοινωνία δεν γίνεται. Γι’ αυτό και οι πλέον στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη άρχισαν να ψάχνονται. Όπως και ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Διότι ο αποστολέας δεν ήταν κάποιος τυχαίος.


Μπαχ μέσω πρεσβείας

Την επιστολή υπέγραφε ο Τόμας Μπαχ! Ναι, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω της διπλωματικής οδού.  Στην επιστολή του ο Μπαχ επικαλείται την προσωπική συζήτηση που είχε με τον πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στο Μαξίμου. Με παρόντα τον Σπύρο Καπράλο. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της ΔΟΕ εστιάζει στο θέμα της νομοθετικής παρέμβασης από τον Λευτέρη Αυγενάκη και στο αυτοδιοίκητο του Ολυμπιακού κινήματος.


Ξεκάθαρος για την αναδρομικότητα

Το ρεπορταζ αναφέρει ότι ο Μπαχ επανέλαβε την ξεκάθαρη άποψη πώς η αναδρομική ισχύς του νόμου 4639/2019 δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη ΔΟΕ. Κάτι που είχε πει στον Έλληνα πρωθυπουργό και δια ζώσης. Κάτι που επιβεβαίωσε πρόσφατα σε μία από τις συζητήσεις και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος.


Ο Έλληνας «αθάνατος», άλλωστε, είχε συνοδεύσει τον Μπαχ στο λεγόμενο «white house» για να επικαλεστούμε την επικαιρότητα. Φέρεται, μάλιστα, ο Μπαχ να ‘χει ενημερώσει δια της πλέον επίσημης οδού και για την πρόσκληση στον Λευτέρη Αυγενάκη που όμως αγνόησε ο υφυπουργός Αθλητισμού.



Η αντίδραση και η προτροπή για αλλαγή

Οι διαρροές ανέφεραν ότι μετά από την επιστολή του Μπαχ υπήρξε επαφή του Γιώργου Γεραπετρίτη και του Λευτέρη Αυγενάκη. Με τον υπουργό επικρατείας να ξεκαθαρίζει στον υφυπουργό αθλητισμού να βρει λύση στο πρόβλημα διότι η ΔΟΕ δεν είναι ένας φορέας, με τον οποίο μπορεί να ρισκάρει μία ρήξη η ελληνική κυβέρνηση. Ειδικά στην ευθεία για τη Γενική Συνέλευση της Αθήνας και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Πώς, όμως, μπορεί να αναμορφωθεί η αναδρομική ισχύς των περιορισμών για τις θητείες και τα όρια ηλικίας; Είναι ένα ερώτημα που δύσκολα μπορεί να βρει απάντηση.


Συζήτηση για τον Μίνωα

Σε πολλές τηλεφωνικές επαφές και προσωπικές συναντήσεις υπήρξαν αναφορές στον Μίνωα Κυριακού λόγω της συμπλήρωσης τριών χρόνων από τον θάνατό του. Ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΟΕ ήταν μία από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες που πέρασαν από τον αθλητισμό. Δημιούργησε πολλούς φίλους και εξίσου αρκετούς και, μάλιστα, ορκισμένους εχθρούς. Κάποιος εξ αυτών έλεγε το Σαββατοκύριακο ότι ο Μίνωας έφυγε, αλλά άφησε κληρονομιά στην ΕΟΕ και άρχισε να πυροβολεί λεκτικά αυτόν που αντιπαθεί.


Άλλο πατέρας, άλλο γιος

«Ευτυχώς, δεν είναι σαν τον πατέρα του», ήταν το σχόλιο ενός εκ των τεσσάρων παραγόντων που επισκέφτηκαν τη Φώφη Γεννηματά. Η διαπίστωση αφορούσε στον Θανάση και τον Σπύρο Ζαννιά. Αν και το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά, μακάρι να αποδειχθεί σωστό το συμπέρασμα που έβγαλε ο άλλοτε συνοδοιπόρος του νυν προέδρου της ΕΦΟΑ.

ΠΗΓΗ: sportsfeed.gr
Όπισθεν ολοταχώς κάνει η κυβέρνηση στο όριο ηλικίας και στις θητείες για τις εκλογές!!! (το έγγραφο που ζαλίζει...) Reviewed by THE REFEREES on 7:53 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.