Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι 3 μεγάλοι χορηγοί της Basket League!!! (το Bread Factory δίνει το παρών...)


 Οι χορηγοί ονοματοδοσίας είναι καθιερωμένοι στο ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια...σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο όπου απλά …δεν υπάρχουν αντίστοιχες συμφωνίες για τις ΠΑΕ.

Αρκετές ΚΑΕ κάνουν deals

Με χορηγίες οι οποίες προσφέρουν πολύτιμη οικονομική «ανάσα» στις ομάδες και «στηρίζουν» τα μπάτζετ τους, σε μια δύσκολη εποχή για τα έσοδα τους εν μέσω πανδημίας και το παρήγορο είναι ότι οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για την προβολή τους μέσω της ελληνικής (μπασκετικής) αγοράς πληθαίνουν.

Αρκετές ΚΑΕ κάνουν deals –στο πρότυπο των Ιταλών, «μόδα» η οποία ξεκίνησε τις προηγούμενες δεκαετίες- και στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League 6 –από τις 12- πάνε στο πρώτο τζάμπολ με σπόνσορα στο όνομα τους!


Τα προβλήματα 2 ομάδων

Ένα τζάμπολ που έρχεται με καθυστέρηση μιας εβδομάδας, λόγω των γνωστών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν ως το «παρά πέντε» 2 από τις 12 ομάδες της Α1, ο Ιωνικός Hellenic Coin και το  Μεσολόγγι BAXI. Μετά από «τρέξιμο» μερικών ημερών, οι Νικαιώτες κατάφεραν να παρουσιάσουν πλήρη φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να εξασφαλίσουν το απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, κάτι που συνέβη και με τους νεοφώτιστους Μεσολογγίτες. Οι όποιες ελλείψεις καλύφθηκαν, οι άδειες δόθηκαν από την ΕΕΑ και όλα καλά… Και πάμε στο «ψητό»!


Οι 3 παλιοί χορηγοί και οι 3 νέοι

Οι 3 «παλιοί» από τους 6 αυτούς σπόνσορες είναι: ο ΟΠΑΠ, το μακράν κορυφαίο brand της Basket League (και της Euroleague) στην 5η συνεχόμενη χρονιά συνεργασίας του με τον 6 φορές κάτοχο του Ευρωπαϊκού τροπαίου και 39 φορές πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό (ως Μέγας Χορηγός του με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στην φανέλα) και 3η σερί ως χορηγός ονοματοδοσίας, η H Hotels με τον Κολοσσό της Ρόδου και η Megabolt με το Λαύριο. Οι 3 νέοι «παίκτες»; Η Hellenic Coin με τον Ιωνικό της Νίκαιας, την ιστορική ομάδα που ανέδειξε τον τεράστιο Παναγιώτη Γιαννάκη και η αλυσίδα Bread Factory με την Λάρισα.


Ο μεγάλος χορηγός της Λάρισας: Bread Factory

«Πίσω» από τον απόλυτο leader της αγοράς των τυχερών παιγνίων και μεγαλύτερο «αιμοδότη» του ελληνικού αθλητισμού (Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ), ακολουθούν, λοιπόν, κλάδοι όπως του fintech και μια εταιρεία κρυπτονομίσματος (Ιωνικός Hellenic Coin), μια αλυσίδα αρτοποιιών/ ζαχαροπλαστείων (Λάρισα Bread Factory), ένα ισχυρό ξενοδοχειακό brand (Κολοσσός H Hotels), μια εταιρία με 40ετή εξειδίκευση στις βίδες και τα συστήματα στήριξης, από τρυπάνια, ξυλόβιδες, τσιμεντόβιδες κ.α. μέχρι ναυτιλιακά προϊόντα (Λαύριο Megabolt) και μια επιχείρηση ύδρευσης και της θέρμανσης (Μεσολόγγι BAXI/πρώην Χαρίλαος Τρικούπης)! Πέρσι και το Περιστέρι είχε την Winmasters στο σήμα του…


Ποιοι είναι οι 3 νέοι χορηγοί των ομάδων της Α1;


Στον Ιωνικό την θέση του δικτύου διαγνωστικών κέντρων Affidea στο όνομα του συλλόγου πήρε η Hellenic Coin, η οποία δημιουργήθηκε το 2015 και διαχειρίζεται το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα. Ένα ψηφιακό νόμισμα (HNC), εναλλακτικό του ευρώ και ανάλογο του Bitcoin. CEO της Hellenic Coin είναι ο Βαγγέλης Τσάπας, χρηματιστής με δραστηριότητες και στα ναυτιλιακά. Ένας… μπασκετάνθρωπος, που ηγήθηκε του «θαύματος» στον Φάρο Κερατσινίου και τον οδήγησε από τα τοπικά πρωταθλήματα, μέχρι την Α1 και τον τελικό κυπέλλου, αφεντικό τώρα στον Ιωνικό.


Το 7ο κατάστημα Bread Factory στην Λάρισα

Στην Λάρισα, «συνοδοιπόρος» της ομάδας γίνεται η Bread Factory (δημιούργημα του πρώην βολεϊμπολίστα Ηλία Πετρόπουλου), που ξεκίνησε το 2016 και έκτοτε επεκτείνεται διαρκώς και προϊοντικά, καθώς ο «πολυχώρος ψωμιού» στον Χολαργό προσφέρει κάβα, μαναβική, κρέατα, τυριά & αλλαντικά, όπως και καφέ, φαγητό. Στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας κάνει το πρώτο της άνοιγμα εκτός Αττικής, με το 7ο της κατάστημα…


Όσο για το νέο μέλος της «λίστας», η Υδρομαρίν ΑΕ είναι εταιρεία η οποία  δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 2002 και ανήκει στον Όμιλο Cherbros. Κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της ύδρευσης και της θέρμανσης, διαθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε ένα πανελλαδικό δίκτυο 1200 εξειδικευμένων καταστημάτων με πλήρη τεχνική υποστήριξη και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων ΒΑΧΙ, του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού εργοστασίου λεβήτων αερίου. Με το συγκεκριμένο brand, θα εμφανίζεται στην φανέλα του νεοφώτιστου Μεσολόγγι BAXI ή πρώην Χαρίλαος Τρικούπης, ονομασία με την οποία κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α2 και από φέτος θα παίζει στην Α1!


Μιχάλης Κοσμετάτος- THE OBJECTIVE.GR  

Οι 3 μεγάλοι χορηγοί της Basket League!!! (το Bread Factory δίνει το παρών...) Reviewed by THE REFEREES on 12:35 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.