Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιος διαιτητής πήρε την απόφαση να "κρεμάσει τη σφυρίχτρα" του!!! (έφθασε το πλήρωμα του χρόνου...)


Πριν από 10 ημέρες ο Κύριος Γκρι το είχε αποκαλύψει στο άρθρό του υπό τον τίτλο... Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Τα κλειδιά που δεν άνοιξαν την... κόλαση, η επανεξέταση διαιτητού, η ασφάλεια των γηπέδων και ο ...κηφήνας!!!


Ο Κωνσταντίνος Παπαδημητρόπουλος θα σφυρίξει το τελευταίο του ματς και αμέσως μετά θα αποχωρήσει, ώστε να προσηλωθεί στους ορισμούς της ένωσης κυκλάδων. Το τελευταίο του παιχνίδι ως διαιτητής στις εθνικές κατηγορίες θα διευθύνει την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση του 1ου ομίλου της Β’ εθνικής κατηγορίας ανδρών, μεταξύ των ομάδων Ιωνικού ΝΦ – ΝΕΟ Ληξουρίου στο κλειστό Νέας Φιλαδελφείας "Ζαχαρίας Αλεξάνδρου".


Τα μέλη της ΚΕΔ τον όρισαν και με τον τρόπο αυτό θα "σφραγίσει" και την πολύχρονη καριέρα του στον χώρο της διαιτησίας. Να θυμίσουμε ότι ξεκίνησε στον χώρο της διαιτησίας το 2002 και 8 χρόνια μετά αξιολογήθηκε για τη Γ' εθνική. Το 2014 σφύριξε για πρώτη φορά σε αναμετρήσεις της Β’ εθνικής και τον Νοέμβριο του 2019 ανέβηκε στην Α2.

Ποιος διαιτητής πήρε την απόφαση να "κρεμάσει τη σφυρίχτρα" του!!! (έφθασε το πλήρωμα του χρόνου...) Reviewed by THE REFEREES on 10:09 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.