Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Εβδομαδιαία τεστ για την Α2 ανδρών και Α1 γυναικών!!! (θα ζητηθεί κατ' εξαίρεση διεξαγωγή πρωταθλήματος...)

 


Την κατ' εξαίρεση διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της Α2 και της Α1 γυναικών... θα ζητηθεί από την ΕΟΚ, εφόσον το θελήσουν οι ομάδες που μετέχουν σ' αυτά. Με τη βασική προϋπόθεση να γίνονται εβδομαδιαία τεστ κορονοϊού, πριν διεξαχθούν τα ματς της αγωνιστικής. 

Η πλειονότητα των συλλόγων της Α2 ανδρών και Α1 γυναικών είναι θετικοί στη συνέχιση των πρωταθλημάτων, που μπορούν να γίνουν κάτω από ειδικούς όρους που προβλέπονται και στα επαγγελματικά. Δηλαδή, κάθε εβδομάδα στον προϋπολογισμό θα προστίθεται ένας εμβολιασμός των παικτών και του προπονητικού τιμ και σε περίπτωση που υπάρχει κρούσμα, και δεύτερο.


Η διακοπή των πρωταθλημάτων θα είναι καταστροφική για τις ομάδες αλλά κυρίως για τους παίκτες, καθώς η ομαλή επιστροφής τους στην αγωνιστική δράση προσδιορίζεται από τις αρχές του χρόνου!!! Διότι, διαφορετικά κινδυνεύουν με τραυματισμούς... Αύριο θα συνεδριάσει η επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΟΚ με στόχο να πάρει τις τελικές αποφάσεις.   

  

Εβδομαδιαία τεστ για την Α2 ανδρών και Α1 γυναικών!!! (θα ζητηθεί κατ' εξαίρεση διεξαγωγή πρωταθλήματος...) Reviewed by THE REFEREES on 10:24 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.