Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Τα "αιωνόβια" μέλη της ΚΕΔ, τα 23 θέματα της ΟΔΚΕ και η επίθεση Φασούλα σε μέλος της ΚΕΔ!!!


 Έχουν να το λένε στην ΟΔΚΕ ότι ήταν η πιο ουσιώδη συνεδρίαση... όλων των χρόνων. Είκοσι τρία θέματα προς συζήτηση τέθηκαν, ενώ τα μέλη της ομοσπονδίας γνώριζαν εκ των προτέρων την ατζέντα. 


23 θέματα

Οργανωμένα και τακτοποιημένα ήταν όλα και η συζήτηση έρρεε σαν τρεχούμενο νερό. Είκοσι τρία θέματα ανοίχτηκαν, για να καταλάβετε πόσα είναι τα προβλήματα στο χώρο της διαιτησίας.


Μηχανές

Και έμειναν εκτος άλλα τόσα ζητήματα προς συζήτηση. Οι μηχανές έχουν πάρει μπρος στην ΟΔΚΕ και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα...  


"Αγκάθια"

Όλα τα μέλη ασχολήθηκαν εις βάθος με τα "αγκάθια" και έδωσαν λύση. 


Πιτζάμες

Στην ΚΕΔ θα τα λένε πλέον, διαδικτυακώς διότι θα ορίζουν μόνο την Α1 κατηγορία. Μόνο να προσέχουν τα μέλη να μην βγαίνουν με τις πιτζάμες... Δεν είναι καλό το παράδειγμα...


Ταλαιπωρία 

Αγχωμένος είναι ο διεθνής ρεφ, Γιώργος Πουρσανίδης, ο οποίος ετοιμάζεται για το κυριακάτικο παιχνίδι στο Μπιλμπάο. Ο έλεγχος θα είναι ενδελεχής και η ταλαιπωρία, φανταζόμαστε, μεγάλη. Το ίδιο βέβαια, συμβαίνει και με τους διαιτητές της Ευρωλίγκα.


Συναντήσεις

Όπως θα γνωρίζετε, ο Παναγιώτης Φασούλας έκανε περιοδεία σε Αχαϊα, Ναύπακτο και συναντήθηκε με παράγοντες συλλόγων των ΕΑΠ, Γαλήνη, Γλαύκος, Αχαγιά '82, Αστέρια, Υπερίων, Σφήκα, Αστέρια Αμαλιάδας, Ανδραβίδα, Προοδευτική ΑBC, Απόλλων, Απολλωνιάδα, Έσπερος, Ροΐτικα, Παραλία, Διαγόρας, Φαέθων, Αίολος, ΑΕ Αγυιάς, Ήφαιστος, ΝΕΠ.



Διαιτησία

Πήρε σβάρνα τα σωματεία, έχοντας στο πλευρό του και τον "στρατηγό", Κώστα Κώτση, μέλος του συμβουλίου της ΕΣΚΑ. Στη συνάντηση με τον Γλαύκο όμως, αναφέρθηκε στον τομέα της διαιτησίας. 



Δίχτυα

Αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες μου μετέφεραν ότι ένα μέλος της ΚΕΔ έχει πιαστεί στα ...δίχτυα της αράχνης: Ο Κυριάκος Ταβουλαρέας. 



Επίθεση

Είναι η πρώτη φορά που στρέφεται εναντίον του, αφήνοντας εκτός τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔ. Ακούστηκε λοιπόν, να λέει: "Πότε σφύριξε στην Α1 και δεν το ξέρω;"



Γκάφα

Φανταζόμαστε ότι συνέβη εν τη ρύμη του λόγου. Τόσες ομιλίες έβγαλε σε ένα σαββατοκύριακο, ε, του ξέφυγε και κάτι. Για την ιστορία, αμέσως μετά κατάλαβε την γκάφα του και συμπεριέλαβε στην επίθεση και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, τα οποία χαρακτήρισε "αιώνοβια".



Αιωνόβιοι

Προφανώς, έχει μείνει πίσω ο Φασούλας, αφού ο μόνος "αιωνόβιος" είναι ο Κώστας Κορομηλάς. Οι υπόλοιποι είναι "φρέσκοι". 


Ικανότατοι

Ειρήσθω εν παρόδω, το ...σκονάκι που έχει πάρει ο υποψήφιος πρόεδρος για τη διαιτησία είναι τόσο μικρό που δεν διαβάζεται. Τη μία λέει ότι δεν έχουμε καλή διαιτησία, την άλλη ότι έχουμε ικανότατους διαιτητές. Ας πάρει μια απόφαση. 



Ονόματα

Και στο κάτω - κάτω, αφού η διαιτησία είναι σημαντικός για τον Φασούλα και δεν του αρέσουν τα μέλη της ΚΕΔ, ας μας πει ποιους θέλει. Επισήμως να μας διευκρινίσει ποιοι παράγοντες είναι ικανοί για να μπουν στην επιτροπή. Με ονόματα και διευθύνσεις...


Που είναι;

Οι Γλυνιαδάκης και Γιαννάκης, πρόεδροι σε παίκτες και προπονητές, μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχουν πει κάτι για την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τα γήπεδα. Παίκτες και προπονητές μένουν στο δρόμο, αλλά για τους 2 παράγοντες "πέρα βρέχει".


Λιόλιος

Μόνο ο Βαγγέλης Λιόλιος ήταν ξεκάθαρος και κατηγορηματικός: ΟΙι ακαδημίες πρέπει να μείνουν ανοικτές. 


Αρνητικός

Η ΕΟΚ έκλεισε και την Α2 ανδρών και Α1 γυναικών και το έκανε λόγω της ασυμφωνίας των ομάδων. Οκτώ ομάδες της Α1 ήθελαν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, όμως, ο ΠΑΟΚ ας πούμε ήταν αρνητικός. Το ίδιο συνέβη και στην Α2 ανδρών. 


Deal

Όταν δεν υπάρχει συμφωνία, deal δεν γίνεται. 


Τάσος

Ο Τάσος είναι πιο χαλαρός τώρα, που έκλεισαν οι ενώσεις. Και σχολιάζει φάσεις ανάλογα με τις σχέσεις που διατηρεί με τους διαιτητές. 

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Τα "αιωνόβια" μέλη της ΚΕΔ, τα 23 θέματα της ΟΔΚΕ και η επίθεση Φασούλα σε μέλος της ΚΕΔ!!! Reviewed by THE REFEREES on 11:54 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.