Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποια είναι τα 2 νέα πρόσωπα που θα χειριστούν το θέμα Γκόντα, Φούφη!!! (ο φάκελος μεγαλώνει και αυξάνει...)

 


Δύο είναι τα νέα πρόσωπα που συμπεριλήφθηκαν στην επιτροπή εξέτασης της συμπεριφοράς των Γκόντα, Φούφη...


Ποιος είναι ο Γιώργος Ηπιώτης


Ο πρώτος είναι ο Γιώργος Ηπιώτης, ο οποίος ανήκει στο σύνδεσμο Κυκλάδων και ο δεύτερος ο Απόστολος Σταματόπουλος, ο οποίος είναι πρόεδρος στο σύνδεσμο της Ανατολικής Πελοποννήσου. Ο Γιώργος Ηπιώτης ήταν πετυχημένος πρόεδρος στο σύνδεσμο Κυκλάδων και συμπεριλήφθηκε στην εξελεγκτική επιτροπή της ΟΔΚΕ. Κατέχει ανώτατο αξίωμα σε γνωστή ναυτιλιακή εταιρία και ορίζεται κομισάριος στα παιχνίδια εθνικών πρωταθλημάτων. 



Ποιος είναι ο Απόστολος Σταματόπουλος


Ο Απόστολος Σταματόπουλος εργάζεται στην Αρχιεπισκοπή και προεδρεύει στο σύνδεσμο Ανατολικής Πελοποννήσου. Είναι ιδιαίτερα δραστήριος και ευαισθητοποιημένος στα διαιτητικά θέματα. 



Μαζί τους βεβαίως είναι και η Γεωργία Νικολοπούλου, πρόεδρος του συνδέσμου νότιας Αττικής, η οποία έχει επωμιστεί το δύσκολο έργο της ομαλότητας αλλά και της νομιμότητας στην ένωση. Και είναι γεγονός ότι τα καταφέρνει περίφημα. 



Η ουσία είναι ότι ο φάκελος Γκόντα, Φούφη "φουσκώνει" ολοένα από επιστολές και έγγραφα, τα οποία και θα δοθούν στην πειθαρχική επιτροπή για περαιτέρω κινήσεις. Άπαντες θεωρούν ως σημαντικό να ξεκαθαριστεί το συγκεκριμένο θέμα...


Ποια είναι τα 2 νέα πρόσωπα που θα χειριστούν το θέμα Γκόντα, Φούφη!!! (ο φάκελος μεγαλώνει και αυξάνει...) Reviewed by THE REFEREES on 11:23 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.