Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Ήρεμη δύναμη" ο Τριαντόπουλος, οργισμένοι 4 παράγοντες στον ΕΣΑΚΕ!!! (τι ειπώθηκε στο δου σου για το deal...)

 


Τέσσερις ήταν οι ομάδες που αντέδρασαν στο mega deal του Ολυμπιακού με την ΕΡΤ...

Ο ΠΑΟΚ που συνέταξε και μια σκληρή ανακοίνωση, ο Ηρακλής όπου ο Δρακόπουλος ήταν ιδιαίτερα αψύς και μάλιστα ζήτησε να εξεταστεί λεπτομερώς η συμφωνία, το Περιστέρι και το Λαύριο. Οι 4 παράγοντες των ομάδων αντέδρασαν έντονα, ωστόσο, οι υπόλοιπες ομάδες ήταν πιο συγκαταβατικές και ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι λόγω λοκντάουν δεν θα έχει συνέχεια. 



Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος ήταν αυτός που ναι μεν έδειξε τη δυσαρέσκειά του, ωστόσο, ήταν η αιτία που άλλαξε η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ. Στο αρχικό πλαίσιο συμπεριλήφθηκε ο όρος της "δέσμευσης" για την εξακρίβωση των όσων έχουν συμφωνηθεί από την ΕΡΤ και τον Ολυμπιακό. Δηλαδή, αν τα χρήματα πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ή παραμείνουν στο ταμείο της ΚΑΕ.


Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος παρενέβη σε αυτό το σημείο και ανέφερε ότι "δεν μπορούμε να κάνουμε τους κατασκόπους". Γι' αυτό και ζήτησε να αλλάξει η συγκεκριμένη φράση και να τοποθετηθεί εκ νέου "έχοντας λάβει γνώση ότι όλα τα έσοδα, τηλεοπτικά και χορηγικά, θα διατεθούν σε δράσεις αντιμετώπισης της πανδημίας".

"Ήρεμη δύναμη" ο Τριαντόπουλος, οργισμένοι 4 παράγοντες στον ΕΣΑΚΕ!!! (τι ειπώθηκε στο δου σου για το deal...) Reviewed by THE REFEREES on 7:53 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.