Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Επιστολή στον Κικίλια έστειλε ο Φασούλας!!! (το ...δακρύβρεχτο περιεχόμενο και τα 4 ζητήματα...)

 


Άγνοια των καίριων αθλητικών ζητημάτων ή μικροπολιτική ενόψει εκλογών από πλευράς του υποψήφιου προέδρου της ΕΟΚ, Παναγιώτη Φασούλα;

Το έγγραφο που απέστειλε χθες Κυριακή στο υπουργείο Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Διοίκησης αποδεικνύει ότι, αν μη τι άλλο, δεν είναι γνώστης των αποφάσεων που έχουν ληφθεί σε κυβερνητικό επίπεδο και αφορούν τη βίαιη διακοπή των πρωταθλημάτων ανά ομοσπονδία. Με εξαίρεση τα αμιγώς επαγγελματικά πρωταθλήματα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.


Ξεκινώντας την επιστολή του προς την ηγεσία του υπουργείου αναφέρεται σε μια fake είδηση: Ότι το διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΚ αποφάσισε να «κατεβάσει τα ρολά» σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματος, με εξαίρεση την Basket League. Ουδέν ψευδέστερον, ουδέν ανακριβέστατον… Είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση έλαβε την απόφαση για τη βίαιη διακοπή των πρωταθλημάτων ανά τη χώρα, κατόπιν πρότασης των λοιμοξιολόγων.


Το γεγονός αυτό έχει γίνει αντιληπτό από όλους στο χώρο του μπάσκετ, πλην λιγοστών που είχαν ως στόχο να επιτεθούν στην ΕΟΚ λόγω των επικείμενων εκλογών. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Επιστολή στον Κικίλια έστειλε ο Φασούλας!!! (το ...δακρύβρεχτο περιεχόμενο και τα 4 ζητήματα...) Reviewed by THE REFEREES on 1:29 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.