Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η επιστολή του ΠΣΑΚ σε διαιτητές και κριτές!!! (τι ζητούν οι παίκτες...)


 Η διοίκηση του ΠΣΑΚ απέστειλε έγγραφο τόσο στους διαιτητές όσο και στους κριτές και μιλούν... για την αναγκαιότητα να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, δεδομένου ότι από το μπάσκετ ζουν χιλιάδες οικογένειες. 


Μόνο που η διαφορά των παικτών με τους διαιτητές και τους κριτές είναι ότι οι μεν πρώτοι λαμβάνουν ετησίως αρκετά χρήματα και οι δε χρηματοδοτούν το μπάσκετ, αφού οι μετακινήσεις είναι ελάχιστες. Και μόνο αν φθάσουν στην Α1 θα μπορούν να λάβουν ένα αξιοπρεπές ποσό. 


Σε επιστολή, λοιπόν, που στάλθηκε στους διαιτητές και τους κριτές, η διοίκηση του ΠΣΑΚ ενημερώνει ότι ανακοίνωσε σε ΓΓΑ, ΕΟΚ, ΣΕΠΚ αλλά και τις ομάδες της Α2 την πρόθεσή του να δοθούν 20 χιλιάδες ευρώ για τη συνέχιση του πρωταθλήματος. Τα χρήματα θα διατεθούν για να γίνουν τα πρώτα εμβόλια των αθλητών. 


Ζήτησαν επίσης και τη δική τους συμβολή, καθώς το ποσό δεν αρκεί για να γίνουν τα τεστ. Και καταλήγει η επιστολή: "Από το μπάσκετ ζουν χιλιάδες οικογένειες, εφόσον μπορούν όλοι να βοηθήσουν, είναι σημαντικό να το κάνουν..." 

Η επιστολή του ΠΣΑΚ σε διαιτητές και κριτές!!! (τι ζητούν οι παίκτες...) Reviewed by THE REFEREES on 10:24 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.