Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Λεφτά ...υπάρχουν και βρίσκονται στους λογαριασμούς των διαιτητών!!! (η ΕΟΚ κατέβαλε τη δόση...)

 


Την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ, Κωνσταντίνος Μπούσιας, είχε βρεθεί στο Μαρούσι...
και τα γραφεία της ΕΟΚ για το θέμα (και) της καταβολής της δεύτερης δόσης στους διαιτητές των εθνικών κατηγοριών. Μίλησε με τους αξιωματούχους της ομοσπονδίας και ζήτησε την άμεση καταβολή της δόσης, λόγω του γεγονότος ότι έχουμε λοκντάουν και οι ρέφερις έχουν ανάγκες. Όπερ και εγένετο...


Πιστώθηκε μια ακόμα επιτυχία στην ΟΔΚΕ


Παρ' ότι η δόση ήταν προγραμματισμένη για τέλη Δεκεμβρίου, ωστόσο, η ομοσπονδία τα πίστωσε σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς, σε ένδειξη εκτίμησης και συμπαράστασης. Η διοίκηση του Κωνσταντίνου Μπούσια, από την άλλη, πιστώθηκε μια ακόμα επιτυχία και απέδειξε τη δυναμική της ομοσπονδίας. 



Μπήκαν τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς

Η αλήθεια λοιπόν, είναι ότι ο Πατρινός ταξίδεψε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και εν μέσω λοκντάουν στην Αθήνα, ώστε να προτείνει στους ΕΟΚικούς να βάλουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τα χρήματα των διαιτητών. Παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και κυρίως παρ' ότι δεν έχει πιστωθεί η επιχορήγηση για το 2020, μπήκαν σήμερα τα χρήματα. 



Και σίγουρα είναι ένα σημαντικό γεγονός τη στιγμή που ο Λευτέρης Αυγενάκης και η κυβέρνηση αποφάσισε λοκντάουν και στο αθλητικό κίνημα, με συνέπεια να βρεθούν σε δύσκολη θέση διαιτητές, κριτές, παίκτες, προπονητές και παράγοντες... Ο Μπούσιας άλλωστε είχε δεσμευθεί στην τελευταία συνέλευση ότι τα χρήματα θα μπουν ό,τι και να γίνει. 

Λεφτά ...υπάρχουν και βρίσκονται στους λογαριασμούς των διαιτητών!!! (η ΕΟΚ κατέβαλε τη δόση...) Reviewed by THE REFEREES on 10:58 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.