Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Μελετίου δεν θέλει αναστολή πρωταθλημάτων, αλλά ο ΣΔΚΑΣΕ εμμένει!!! (τα ερωτήματα προς την ΕΣΚΑΣΕ...)

 


Την ώρα που οι μεγάλες ενώσεις αναστέλλουν τα πρωταθλήματά τους, η ΕΣΚΑΣΕ αντιδράει...


Και επέμενε στη συνέχιση αυτών, παρ' ότι και ο σύνδεσμος διαιτητών είναι αντίθετος. Πριν από λίγες ημέρες απέστειλλε έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο θέτει σημαντικά ερωτήματα προς τον Χάρη Μελετίου. Παράλληλα, μετά τη σημερινή απόφαση της ΕΟΚ η ΕΣΚΑΣΕ μάλλον θα αναθεωρήσει την άποψή της.


Η επιστολή αναφέρει:


Κύριε Πρόεδρε, τα πρωτόγνωρα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημόσια Υγεία αλλά και η επικινδυνότητα της Πανδημίας του COVID-19, μας αναγκάζουν να προτείνουμε στην Ένωση την αναβολή όλων των αγωνιστικών υποχρεώσεων των Σωματείων που ανήκουν σε αυτήν για 14. Κύριος γνώμονας για την υποβολή της συγκεκριμένης πρότασης είναι η ασφάλεια των συμμετεχόντων στους αγώνες και κυρίως των συναδέλφων διαιτητών καθώς η μέχρι τώρα εμπειρία μας, δείχνει ότι οι οδηγίες τηρούνται ελάχιστα ή μερικώς. Σας θυμίζουμε ότι στις 11/09/2020 είχε σταλεί email από τον ΣΔΚΑΣΕ προς την ΕΣΚΑΣΕ, στο οποίο ετίθεντο συγκεκριμένα ερωτήματα για την εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων και τα οποία δεν απαντήθηκαν ποτέ. Για παράδειγμα στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο αναφέρεται ότι οι αναπληρωματικοί παίκτες πρέπει να φορούν μάσκα. Πουθενά όμως δεν αναφέρεται ποιος είναι υπεύθυνος για την συμμόρφωση, εάν υπάρχουν ποινές, τι ποινές και ποιος τις επιβάλλει. Επίσης, στις οδηγίες αναφέρεται ότι στην εξέδρα μπορούν να είναι εως και 4 παράγοντες από κάθε ομάδα. Ποιος πιστοποιεί την ιδιότητα των παρευρισκομένων και τι κάνουν οι συνάδελφοι στην περίπτωση που οι παρευρισκόμενοι δεν είναι παράγοντες ή ξεπερνούν τον προβλεπόμενο αριθμό 4; Eίμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειαστείτε.

Ο Μελετίου δεν θέλει αναστολή πρωταθλημάτων, αλλά ο ΣΔΚΑΣΕ εμμένει!!! (τα ερωτήματα προς την ΕΣΚΑΣΕ...) Reviewed by THE REFEREES on 3:21 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.