Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Ο ανάδελφος διαιτητικός χώρος, οι αντιδράσεις για την ΟΔΚΕ και η τιμωρία από ΚΕΔ!!!


 Η ηρεμία και η ενότητα στο χώρο έχει επέλθει, κάτι που είναι σημαντικό.


Αναρχία

Πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, που θέλουν την αναρχία και τον αποπροσανατολισμό. Δεκτό...


Like

Τις τελευταίες ημέρες σε ένα βαρύ διαιτητικό φάκελο συμπεριλήφθηκε ένα ακόμα στοιχείο: Ένα like σε ανάρτηση παράγοντα, ο οποίος καταφερόταν κατά της διαιτησίας και συγκεκριμένων διαιτητών. 


Κοπτοραπτική

Ένας άλλος "συνάδελφος" κάνει κοπτοραπτική στα σφυρίγματα των ρέφερις και τα στέλνει στους παράγοντες για να τους πουλήσει εκδούλευση. 


Τραυματίσει

Το φοβερό είναι ότι τα προβάλλει δημοσίως για δύο λόγους: α) για να "τραυματίσει" την εικόνα των διαιτητών και β) για να βρει "πάτημα" να μιλήσει με παράγοντες και να τους πει πόσο αδικήθηκαν στα παιχνίδια. 


Ανάδελφος

Και ο διαιτητικός χώρος είναι ανάδελφος... 


ΟΔΚΕ

Διάβασα την ανακοίνωση της ΟΔΚΕ και συνειδητοποίησα ένα πράγμα: Ότι η ΟΔΚΕ άλλαξε ...εμφάνιση και γήπεδο. Είναι πλέον αξιόπιστος συνομιλητής και ο λόγος της είναι βαρύς. Άρδην έχει αλλάξει η εικόνα της ΟΔΚΕ.



Ανακοίνωση

Πολλούς δυσαρέστησε η ανακοίνωση, όμως, ήταν ομολογουμένως πετυχημένη. Περιελάμβανε τα νέα στοιχεία που διαθέτει, το πάθος για δικαιοσύνη αλλά και προστάτευσε στο έπακρο τους διαιτητές. Οι οποίοι σε κατ' ιδίαν συνομιλίες ανέφεραν ότι συνέβη για πρώτη φορά εξ όσων θυμούνται.



Παράπονα

Και μεταξύ μας, τα τηλέφωνα "έπεσαν" για παράπονα αλλά η αντίδραση ήταν έντονη και συγκεκριμένη. "Άλλο να διαμαρτυρηθείτε για κάποια σφυρίγματα κι άλλο να γράφετε δυσφημιστικά σχόλια. Αναλάβετε τις ευθύνες σας..."


Τιμωρηθούν

Πλάκα - πλάκα οι Ηρακλειδείς έχουν βάλει αμέτι - μουχαμέτι να τιμωρηθούν οι διαιτητές του ματς με το Περιστέρι. Και πολύ καλά κάνουν.



Παρτίδα

Αν δεν τιμωρηθεί το τρίο, τότε περιμένουμε τους παράγοντές τους να βγουν φόρα - παρτίδα και να μιλήσουν ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές. Αυτό περιμένουμε και όχι, βέβαια να πάνε "αμάσητα".     


Σύνδεσμος

Ο Χρήστος Παναγιώτου ήταν αμετακίνητος στην παραίτησή του και η Ελένη Κωνσταντινίδου επιθυμούσε την αποχώρησή της. Έτσι μπήκαν δύο νέα μέλη στο συμβούλιο και οι εκλογές θα γίνουν σε ένα χρόνο και κάτι μήνες από τώρα. 



Νιάτα

Νέα άτομα ανέλαβαν το σύνδεσμο Αχαϊας κι αυτό δείχνει την πρόθεση των παλαιότερων να δώσουν τόπο στα νιάτα αναφορικά με την ανάμιξη στα κοινά.

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Ο ανάδελφος διαιτητικός χώρος, οι αντιδράσεις για την ΟΔΚΕ και η τιμωρία από ΚΕΔ!!! Reviewed by THE REFEREES on 3:18 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.