Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Το ανώμαλο πρωτάθλημα, τα παρακάλια και ο Ηλίας του 16ου...

 


Το πρωτάθλημα που διανύουμε είναι ανώμαλο. Είτε πρόκειται για παίκτες, είτε για διαιτητές...


Ανώμαλο

Γι' αυτό και όπως ακούγεται, θα αποφασιστεί η παραμονή και των 12 ομάδων στην Α1. Δεν είναι δυνατό το Λαύριο να μπαίνει στο πρωτάθλημα κατά την 3-4η αγωνιστική, η Λάρισα να μένει εκτός δράσης για 40 ημέρες ή ο Προμηθέας να παίζει με τη μισή ομάδα!!! 


Σφυρίζουν

Το ίδιο και οι διαιτητές. Λόγω κορονοϊού άλλοι σφυρίζουν κι άλλοι όχι. Την ίδια εβδομάδα οι ίδιοι διαιτητές παίζουν την ίδια ομάδα, διότι το ένα ματς είναι εξ αναβολής και είχαν οριστεί οι ρέφερις!!!   


Α1

Γι' αυτό σας λέω, ανώμαλο πέρα για πέρα είναι το πρωτάθλημα της Α1...



Εκδοχές

Δύο ώρες συζητήθηκε η διαιτησία του ματς ΑΕΚ - ΠΑΟΚ. Ούτε μισή, ούτε μία... Υπήρξαν 3 διαφορετικές εκδοχές για την τιμωρία τους. Τελικά επικράτησε το πρώτο σενάριο. 



Διαιτητές

Γίνεται προσπάθεια να "χτυπηθούν" ανελέητα 2 διαιτητές από 2 πλευρές. Η μία είναι από την ομάδα που διαμαρτύρεται. Αναμενόμενο...



Δημόσια

Η άλλη από συναδέλφους τους!!! Από δύο μη εν ενεργεία και δύο εν ενεργεία. Ένας απ' αυτούς είχε βγει δημόσια και το είχε πει...



Δράση

Κι αυτό αναμενόμενο. Διότι, σε λίγο η πρώτη παρέα θα αυξηθεί... Εκτός δράσης θα περάσουν όλοι...



Δικαστήριο

Έχουν διαρρεύσει, για να γνωρίζετε, επιστολές από μπασκετικό φορέα που θα χρησιμοποιηθούν στο δικαστήριο και θα είναι καθοριστικής σημασίας. Δεν αναφέρομαι στην ΕΟΚ, για να μην μπερδευόμαστε. 




Σύννεφο 

Τα παρακάλια και το γλύψιμο πηγαίνουν σύννεφο. Δεν περιγράφω άλλο...




Δήμαρχος

Ο Γιάννης Τσιμπούρης πουρνό - πουρνό βρέθηκε στον δήμαρχο Μεσσήνης για τετ α τετ. Και κάποιοι αναρωτήθηκαν ποιος ήταν ο λόγος της συνάντησης.




Άρρωστος

Ο Γιώργος Αθανασόπουλος, για όσους δεν γνωρίζουν, εκτός από δήμαρχος ήταν και πρώην παίκτης της ομώνυμης ομάδας. "Άρρωστος" με το μπάσκετ, γι' αυτό και κάλεσε τάχιστα τον Γιάννη ο οποίος είναι και δημότης. 




Δύσκολα

Ο Ηλίας Κορομηλάς φαίνεται ότι είναι για τα δύσκολα... Είχε οριστεί στην VTB League και στον ...ελληνικό εμφύλιο μεταξύ της Ζενίτ και της Ούνικς. 




Ανατροπή

Από τη μία ο Μάνος Παπαδόπουλος και από την άλλη ο Δημήτρης Πρίφτης. Και στη μέση ο Κορομηλάς. Η Ζενίτ έκανε το 7/7, κάνοντας εντυπωσιακή ανατροπή από το -19 του 17ου λεπτού. 



Σύνδρομο

Τι έγινε ρε, παιδιά. Επτά ημέρες χωρίς συνέντευξη ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ. Θα πάθει στερητικό σύνδρομο...



Μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας μας μετέφερε είδηση. Εκεί που καθόταν με τον συνάδελφό του, διαιτητή και πρόεδρο συνδέσμου, για καφέ, ντριιιίν - ντριιιίν το τηλέφωνο. "Ναι, καλησπέρα είσαι ο....;", ρώτησε τον ρεφ. 




Εκλογές

Και συνέχισε: "Σου τηλεφωνώ εκ μέρους του Ηλία του... (16ου;) και λέγομαι Κώστας... Θα ήθελα να μιλήσεις σε ομάδες για μένα, επειδή κατεβαίνω στις εκλογές της ΕΟΚ. Ξέρω ότι μπορείς να επηρεάσεις..."



Συνεργασία

Το "πιάσατε"; Υποψήφιος, επικαλούμενος την σχέση που διατηρεί με τον Ηλία (του 16ου;), επικοινωνεί με διαιτητές και τους ζητάει συνεργασία. 



Πόλεμο

Ξέρετε ποιο είναι το απίστευτο; Ότι ο εν λόγω υποψήφιος έχει "πλακωθεί" με τους διαιτητές στην ένωση που βρίσκεται και τους έχει κηρύξει τον πόλεμο!!! Ακούει "ρεφ" και βγάζει "σπυράκια"!!!




Βασιλευομένη

Χθες Τρίτη γιορτάσαμε το δημοψήφισμα που είχε γίνει στις 8 Δεκεμβρίου του 1974 όπου αποφασίστηκε ο τερματισμός της βασιλευομένης δημοκρατίας στην Ελλάδα.




Ψήφο

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, όποιος ενθυμείτε καλώς, έκανε εκλογές, πήρε την ψήφο των βασιλοφρόνων και μετά από 45 ημέρες έδιωξε την βασιλεία...



Απαρνήθηκε

Σιγά τα ωα, θα μου πείτε τώρα. Άλλος την επόμενη, κιόλας, ώρα των εκλογών στην ένωσή του απαρνήθηκε τον άνθρωπο στον οποίο οφείλει την μπασκετική του ύπαρξη....

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Το ανώμαλο πρωτάθλημα, τα παρακάλια και ο Ηλίας του 16ου... Reviewed by THE REFEREES on 9:18 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.