Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πρωτοφανής ανανέωση στην ελληνική διαιτησία!!! (έπεσε ο μέσος όρος ηλικίας στα 32 χρόνια…)

 


Η απόφαση της ΚΕΔ και της ΟΔΚΕ να ανανεώσουν τη διαιτησία ήταν δύσκολη και επίπονη.

Ένα παρόμοιο εγχείρημα δεν είχε ξαναγίνει, με συνέπεια να δημιουργηθούν προβλήματα με την αποχώρηση έμπειρων διαιτητών της Α1.  
 

Μια αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στο μηνιαίο περιοδικό Zone Press ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ, Κωνσταντίνος Μπούσιας. Στην «καυτή» ερώτηση για το λόγο που δεν υπήρχε Έλληνας διαιτητής στην Ολυμπιάδα, ο ίδιος απάντησε:



Διανύουμε ξεκάθαρα μια περίοδο ανανέωσης. Αν κοιτάξετε τις ηλικίες των αξιολογημένων διαιτητών, θα διαπιστώσετε ότι ο μέσος όρος είναι αρκετά χαμηλός. Τόσο μεταξύ των διεθνών, όσο και των υπόλοιπων ρέφερις. Δεν υπερβαίνει, μάλιστα, τα 32 χρόνια, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, τουλάχιστον, την τελευταία δεκαετία. Διανύουμε ξεκάθαρα μια περίοδο ανανέωσης. Αν κοιτάξετε τις ηλικίες των αξιολογημένων διαιτητών, θα διαπιστώσετε ότι ο μέσος όρος είναι αρκετά χαμηλός. Τόσο μεταξύ των διεθνών, όσο και των υπόλοιπων ρέφερις. Δεν υπερβαίνει, μάλιστα, τα 32 χρόνια, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, τουλάχιστον, την τελευταία δεκαετία.

 

Αλλά μίλησε και για την παραμονή διαιτητών που δεν σφυρίζουν σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, όπως οι Αναστόπουλος, Σχινάς, Μπήτης, Παφίλης κ.α.


Η ΦΙΜΠΑ αποφάσισε να παραμείνουν οι διεθνείς, οι οποίοι υπό φυσιολογικές συνθήκες θα αποχωρούσαν από την ενεργό δράση το περασμένο καλοκαίρι. Βασιζόμενη στην εν λόγω απόφαση και η ΕΟΚ έλαβε την ίδια απόφαση για τους μη διεθνείς

Πρωτοφανής ανανέωση στην ελληνική διαιτησία!!! (έπεσε ο μέσος όρος ηλικίας στα 32 χρόνια…) Reviewed by THE REFEREES on 9:30 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.