Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η δήλωση Γιώργου Μαυρωτά που θα συζητηθεί!!! (η μεγάλη δικαίωση των Γκρίζων Λύκων...)

 


Ο Γιώργος Μαυρωτάς είναι ο 
Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη...

Όπως έγραψαν οι Γκρίζοι Λύκοι, βρέθηκε στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό, μίλησε για τις εκλογές των ομοσπονδιών και ανέφερε κατά λέξη ότι μπορεί να γίνουν και μετά την Ολυμπιάδα. Πως είπατε; Αυτά που γράφαμε και ξαναγράφαμε, αλλά κάποιοι μας χλεύαζαν... Ένα μέλος της κυβέρνησης ανέφερε ξεκάθαρα: 




Πιστεύω ότι μέχρι τον Μάρτιο αν όλα έχουν πάει καλά και με τον κορονοϊό θα γίνουν οι εκλογές Αν όχι, θα το δούμε. Μπορεί και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά πιστεύω μέχρι το Μάρτιο έχουμε μεγάλο ποσοστό να γίνουν οι εκλογές.


Για πρώτη φορά η κυβέρνηση άφησε μια ...χαραμάδα ανοιχτή για να μπει λίγο φως στις αποφάσεις για τις εκλογές στις ομοσπονδίες. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Άφησε να εννοηθεί ότι οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν Ιανουάριο, προς τα τέλη και οι ομάδες θέλουν περίπου ένα μήνα προετοιμασίας. Άρα, από Μάρτιο αναμένεται να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. 



Όλα όσα λένε πρόεδροι, υποψήφιοι ή μη, είναι απλά λόγια του αέρα...

Η δήλωση Γιώργου Μαυρωτά που θα συζητηθεί!!! (η μεγάλη δικαίωση των Γκρίζων Λύκων...) Reviewed by THE REFEREES on 5:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.