Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τι γίνεται με την υπόθεση ένστασης για αλλοίωση αποτελέσματος των Λάρισα, Κολοσσού... (ένας μήνας μετά τα ματς...)




 Βαδίζουμε ολοταχώς για τη συμπλήρωση 30 ημερών από την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων... Περιστέρι - Λάρισα και Κολοσσός - ΠΑΟΚ και ακόμα να εκδοθεί η τελική απόφαση από τον αθλητικό δικαστή. 


Αν και στο ματς ΑΕΚ - ΠΑΟΚ ο αθλητικός δικαστής πήρε άμεσα την απόφαση και μάλιστα, για μια φάση που δεν αποτελεί παράβαση κανονισμών, όπως είναι της Λάρισας και του Κολοσσού, αλλά για κρίση αν ήταν φάουλ ή όχι, στις δύο περιπτώσεις τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά, προφανώς, υπάρχουν μεταξύ των υποθέσεων αφού στην μεν πρώτη χρησιμοποιήθηκε η παρατήρηση του Νίκου Ζαβλανού και στις δύο άλλες ακόμα να φθάσουν οι εκθέσεις στα χέρια του. 


Γιατί όμως υπάρχει τέτοια διαφορά φιλοσοφίας; Κάποιοι βιάζονται να δηλώσουν ότι στη μεν πρώτη θύμα ήταν ο ΠΑΟΚ και στη δε δεύτερη ο ΠΑΟΚ ήταν ο... δράστης. Ελπίζουμε ότι δεν είναι έτσι και ότι θα σταλούν, έστω και με καθυστέρηση οι παρατηρήσεις.    

Τι γίνεται με την υπόθεση ένστασης για αλλοίωση αποτελέσματος των Λάρισα, Κολοσσού... (ένας μήνας μετά τα ματς...) Reviewed by THE REFEREES on 7:06 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.