Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Η ανεξαρτητοποίηση της διαιτησίας, η καταγγελία και το κόψιμο του διεθνή διαιτητή!!!

 


Οι φωνές όλο και πληθαίνουν για την ανεξαρτητοποίηση της ελληνικής διαιτησίας...


Ανεξαρτητοποίηση

Ο πρώην πρόεδρος του συνδέσμου Καρδίτσας στο ποδόσφαιρο έστειλε επιστολή στον Λευτέρη Αυγενάκη και ξεκαθαρίζει: "Ανεξαρτητοποιήστε την Διαιτησία για να υπάρξει πρόοδος. Θα υπάρξει χάος στα πρωταθλήματα των Ενώσεων"...



Επιφάνεια

Τελευταία το θέμα ανεξαρτητοποίησης της διαιτησίας έχει επανέλθει στην επιφάνεια και όπως φαίνεται θα συζητηθεί... 



Ξανατρέξει

Ο νεαρός διεθνής διαιτητής που κόπηκε από το αγωνιστικό τεστ έχει δικαίωμα να ξανατρέξει.  



Πλάκα

Σαββατοκύριακο ξεκούρασης για τον υπεύθυνο παρατήρησης, Νίκο Ζαβλανό. Αυτό που θα έχει μεγάλη πλάκα είναι να τον ξαναδούμε στο ματς ΑΕΚ - ΠΑΟΚ!!! Θυμάστε σ' αυτό που ως παρατηρητή διαιτησίας συνέβαλε στην επανάληψη του αγώνα. 



Χαρά

Αν συμβεί, τότε θα είναι αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός μας: "Θέλει το κορίτσι να κρυφτεί και η χαρά δεν το αφήνει..." 




Επτά

Πέντε Αθηναίοι διαιτητές βρίσκονται σταντ μπάι σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφός τους αρρωστήσει. Τα μέλη της ΚΕΔ όρισαν 7 συνολικά ρέφερις για τα ματς.



Καταγγελία 


Μια περίεργη καταγγελία έφθασε πριν από μια εβδομάδα τόσο σε διαιτητικό φορέα όσο και σ' αυτό του μπάσκετ. Πρώην διεθνής διαιτητής και νυν ενεργός παράγοντας διαιτησίας, με ειδίκευση στο κόψιμο φάσεων, φέρεται να είναι ο "εγκέφαλος" της ... δημόσιας και πολλές φορές προσβλητικής, αξιολόγηση των συναδέλφων του.



Μαρμελάδα

Δεν είναι λίγοι οι διαιτητές οι οποίοι έχουν καταθέσει παράπονα σε φορεις του μπάσκετ για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από το ίδιο τους το "αίμα". Λες και σ' αυτόν δεν κυλάει αίμα αλλά ...μαρμελάδα. Συνέχεια επί της οθόνης...



Εκπαίδευση

Ο Γιώργος Τανατζής ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκπαίδευση όλων των διαιτητών όλων των πρωταθλημάτων. Λίαν συντόμως θα δημιουργήσει μια ολιγομελή ομάδα, που θα επεξεργάζεται τα θέματα. 




Κιλάκια

Πλάκα - πλάκα πολλοί διαιτητές από την Α2 και κάτω έχουν πάρει 4-5 κιλάκια από την διαιτητική απραξία. Και θα τους έρθει κάπως μόλις ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. 

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Η ανεξαρτητοποίηση της διαιτησίας, η καταγγελία και το κόψιμο του διεθνή διαιτητή!!! Reviewed by THE REFEREES on 8:45 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.