Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τραγωδία, φάρσα ή καλαμπούρι; Υποψήφιος με τον Φασούλα επιτίθεται στα "πληρωμένα" ΜΜΕ για το δήθεν ρεπορτάζ!!!

 


Ο Νίκος Φιλίππου έχει δίκιο: "Αυτό που φοβάμαι, και δεν ξέρω αν θα το αποφύγουμε στο τέλος, είναι το ξεκατίνιασμα". 

Τα γραφόμενα ενός εκ των υποψηφίων του Παναγιώτη Φασούλα στην προσωπική σελίδα στο Facebook δείχνει ξεκάθαρα ότι υπάρχει πρόβλημα στις εκλογές της ΕΟΚ. Συγκεκριμένα, προτρέπει να μην δίνουν σημασία στα ...πληρωμένα ΜΜΕ, τα οποία προσφέρουν δήθεν ρεπορτάζ!!!


Ο εν λόγω κύριος, δηλαδή, επιτίθεται ξεκάθαρα στα ΜΜΕ εν μέσω προεκλογικής περιόδου, κατηγορώντας τα για μεροληψία... Κι αυτή η ανάρτηση έγινε λίγη ώρα μετά το ρεπορτάζ του έγκυρου σάιτ Basketblog, σε άρθρο που είχε τίτλο Η επιστροφή του «ασώτου» στον Βασιλακόπουλο...


Το κείμενο επισημαίνει ότι "
Τελικά η κίνηση που υποστηρίζεται από τον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΟΚ, περισσότερη ζημιά κάνει στην παράταξη του Φασούλα που χάνει ένα πολύ σημαντικό της στέλεχος" και καταλήγει:



Ο παλιός φίλος του Βασιλακόπουλου που εντάχθηκε στον Φασούλα επιστρέφει ξανά στον πυρήνα του απερχόμενου προέδρου και θα στηρίξει την υποψηφιότητα του γιατρού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπάμπης Μαρκάκης θα αλλάξει στρατόπεδο. Κι από τον Φασούλα θα πάει στον Παπανικολάου. 
Και είναι μεγάλη κίνηση αυτή. Ο Μπάμπης είναι σαν τον… Κοσμά τον Σκούταρη στην ταινία «Τζένη, Τζένη» (αφού μιλάμε για εκλογές). «Κρατάει το νησί, να» κατά μια έννοια. Εντάξει όχι όλο, γιατί και ο Λιόλιος έχει κάνει δουλίτσα.
Ουσιαστικά όμως δικαιώνονται όσοι έλεγαν ότι η κίνηση του Βασιλακόπουλου βλάπτει περισσότερο τον Φασούλα και πολύ λιγότερο τον Λιόλιο. Ο Πατρινός έχει κάνει καλή δουλειά με τα σωματεία και δείχνει να έχει σταθερό προβάδισμα. Συνεχώς υπάρχουν σωματεία που ανακοινώνουν επίσημα τη στήριξή τους. Η είσοδος του Παπανικολάου, όμως, αφήνει ακόμα πιο πίσω τον Φασούλα.


Ο υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Φασούλα υποχρεούται να τεκμηριώσει την άποψή του απαντώντας στα απλά ερωτήματα:


  1. Σε ποια ΜΜΕ αναφέρετε;
  2. Από που πληρώνονται τα ΜΜΕ;
  3. Ποια δηθεν ρεπορτάζ έκαναν;


Τραγωδία, φάρσα ή καλαμπούρι; Υποψήφιος με τον Φασούλα επιτίθεται στα "πληρωμένα" ΜΜΕ για το δήθεν ρεπορτάζ!!! Reviewed by THE REFEREES on 4:43 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.