Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απίστευτο "κιτρινόμαυρο άδειασμα": Ο γενικός διευθυντής Γιώργος Χήνας "άδειασε" τον αντιπρόεδρο Σταύρο Δουβή!!!

 


Είναι από τις στιγμές που δεν μπορείς να ξεχάσεις... Είναι το δεύτερο "άδειασμα" μέσα σε λίγους μήνες... που "έφαγε" ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Δουβής!!! 


Δεν γνωρίζουμε αν ο αντιπρόεδρος κάνει του κεφαλιού του ή συνέβη για λόγους τακτικής, ωστόσο, αυτό που έγινε αγγίζει τα όρια της φαντασίας. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Χήνας, "άδειασε" τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Σταύρο Δουβή, κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης στον ΕΣΑΚΕ.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν τέθηκε το ερώτημα στη τηλεδιάσκεψη αναφορικά με την αναβολή του ματς ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ και του ΕΣΑΚΕ πήρε θέση και ανέφερε ξεκάθαρα ότι η ομάδα του διαφωνεί με την αναβολή. Το φοβερό είναι ότι ο Γιώργος Χήνας παρενέβη και διευκρίνισε ότι η επίσημη θέση του συλλόγου είναι η συμφωνία με την αναβολή!!!


Απίστευτο; Κι όμως αληθινό... Οι παράγοντες των ΚΑΕ έμειναν άναυδοι και ρωτούσαν ποιος από τους δύο εκφράζει την επίσημη γραμμή. Ουδείς από τους δύο υπαναχώρησε και έτσι, ο τελικός νικητής ήταν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ... Να τι ανέφερε: 


Mε απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ και ύστερα από σχετικό αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο προγραμματισμένος για σήμερα Κυριακή (7/2) αγώνας ΠΑΟΚ –Παναθηναϊκός, αναβλήθηκε. Και ειδικότερα προκειμένου να διασφαλισθεί στο μέτρο του δυνατού η διασπορά του ιού COVID-19 και η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό, μετά την έκτακτη κατάσταση που διαμορφώθηκε λόγω της διάγνωσης θετικών κρουσμάτων στην ομάδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε προγραμματισμένο μοριακό έλεγχο (PCR) που πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο Σ.Ε.Φ την Παρασκευή (5/2) στα πλαίσια της διοργάνωσης της Ευρωλίγκας. 

Απίστευτο "κιτρινόμαυρο άδειασμα": Ο γενικός διευθυντής Γιώργος Χήνας "άδειασε" τον αντιπρόεδρο Σταύρο Δουβή!!! Reviewed by THE REFEREES on 9:03 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.