Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι 3 ενστάσεις του Προμηθέα, η εξής μία... (που θα δώσει έμφαση ο αθλητικός δικαστής και τι πρέπει να κάνει η ομάδα...)

 


Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις είναι οι ενστάσεις που κατέθεσαν οι παράγοντες του Προμηθέα. Αλλά είναι η εξής μία: Η αποβολή του Γιάννη Αγραβάνη!!!

Λάθος των διαιτητών και της γραμματείας, διότι όλοι τους είναι μια ομάδα, αποτέλεσε η μη αποβολή του Γιάννη Αγραβάνη λόγω των 2 αντιαθλητικών στα οποία υπέπεσε. Οι άλλες 2 ενστάσεις αφορούν στο καλάθι που μέτρησε, με τον Αγκμπελίζ να απομακρύνει την μπάλα από τη στεφάνη και στο πρώτο φάουλ του Δημήτρη Αγραβάνη, που έπρεπε να χρεωθεί στον Κλαβέλ.


Καμία περίπτωση δικαίωσης έχουν οι 2 από τις 3 ενστάσεις διότι στη μεν πρώτη περίπτωση μετράει το καλάθι και στη δε δεύτερη είναι στην κρίση του διαιτητή. Όμως, όλα τα λεφτά είναι στην τρίτη περίπτωση, δηλαδή στην αποβολή του Γιάννη Αγραβάνη, ο οποίος δεν έπρεπε να βρεθεί στη γραμμή των βολών.


Ο αθλητικός δικαστής θα κληθεί να διαπιστώσει αν η συγκεκριμένη παράβαση:


  • Συνιστά αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος στο ματς Λαύριο - Προμηθέας...

  • Αδίκησε την ηττημένη ομάδα, δηλαδή, τον Προμηθέα...

Αν μας ρωτάτε εμάς αν πρόκειται για αλλοίωση αποτελέσματος, θα σας απαντούσαμε: Όχι... Και αν μας ρωτούσατε αν θα πρέπει ο Προμηθέας να υποστηρίξει τις 3 ενστάσεις, θα σας λέγαμε ξεκάθαρα - όπως κάνουμε πάντα: Όχι... Δεν αναφερόμαστε μόνο σε λόγους ουσίας αλλά και του "φαίνεσθαι"...

Οι 3 ενστάσεις του Προμηθέα, η εξής μία... (που θα δώσει έμφαση ο αθλητικός δικαστής και τι πρέπει να κάνει η ομάδα...) Reviewed by THE REFEREES on 11:08 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.