Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Βαριά τιμωρία από αθλητικό δικαστή του μέλους της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ Χρήστου Μήλα!!! (ποιες είναι οι ατάκες που είπε στους διαιτητές...)

 


Απίστευτες και απαράδεκτες είναι οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Προμηθέας... και παράλληλα μέλος των συμβουλίων της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ, Χρήστος Μήλας, σύμφωνα με την έκθεση των διαιτητών!!!

Αυτά αναφέρονται για τον Πατρινό παράγοντα:


Κατά τη στιγμή της αποβολής του προπονητή κ. Γιατρά με δεύτερη προσωπική τεχνική ποινή (7.52 πριν τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου) ο πρόεδρος του Προμηθέα κ. Μήλας εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου και συγκεκριμένα στο κέντρο του γηπέδου και απευθυνόμενος στους διαιτητές είπε: "Μουνόπανα σε λίγους μήνες θα σας τελειώσουμε". Μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ βρισκόμασταν εντός των αποδυτηρίων το ίδιο πρόσωπο ήρθε στην πόρτα των αποδυτηρίων, παρουσία και του κομισάριου κ. Βιδάλη και μας εξύβρισε λέγοντας: "Μουνόπανα γαμιέστε".

Βαριά τιμωρία από αθλητικό δικαστή του μέλους της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ Χρήστου Μήλα!!! (ποιες είναι οι ατάκες που είπε στους διαιτητές...) Reviewed by THE REFEREES on 12:40 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.