Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Θ. Μωραϊτης: "Ωμή παρέμβαση και αντιδημοκρατική και πραξικοπηματική μεθόδευση από Αυγενάκη"

 


Ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ Θάνος Μωραϊτης κάνει λόγο για «ωμή παρέμβαση» στις εκλογές της ΕΟΚ «με υπογραφή Αυγενάκη και κυβέρνησης» και συμπληρώνει… «Προέχει να σωθεί το μπάσκετ, προέχει να σωθεί ο αθλητισμός».


Ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «ωμή παρέμβαση και αντιδημοκρατική και πραξικοπηματική μεθόδευση, που φέρει τις υπογραφές Μητσοτάκη και Αυγενάκη», τονίζοντας ότι «με ευθύνη τους, επί μήνες έχουν βάλει το αθλητικό κίνημα σε κλίμα τοξικότητας, με τροπολογίες εμβόλιμες σε άσχετα νομοσχέδια και διχαστικές πρακτικές». 


Παράλληλα, ανέφερε:  

«Ως ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία έχουμε άλλον πολιτικό πολιτισμό και το έχουμε αποδείξει. Κατά τη διακυβέρνησή μας σεβαστήκαμε τις διοικήσεις των Ομοσπονδιών και συνεργαστήκαμε μαζί τους. Ούτε και τώρα συμμετέχουμε στο ‘βρώμικο’ παιχνίδι. Καταδικάζουμε όσα συμβαίνουν και αποτελούν ντροπή για το αθλητικό κίνημα και κρατάμε μία υπεύθυνη στάση». 

Θ. Μωραϊτης: "Ωμή παρέμβαση και αντιδημοκρατική και πραξικοπηματική μεθόδευση από Αυγενάκη" Reviewed by THE REFEREES on 7:17 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.