Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Μηδαμινές οι πιθανότητες να κερδίσει στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός!!! (δείτε το φύλλο αγώνα του ντέρμπι...)


Οι Γκρίζοι Λύκοι είχαν επισημάνει από την πρώτη στιγμή ότι ο Ολυμπιακός έχει μηδαμινές πιθανότητες στο ΑΣΕΑΔ... κάτι που αναφέρει και το 
novasports.gr. 


Εξασφάλισε, επίσης, το φύλλο αγώνα του πρώτου τελικού της Α1 γυναικών, ο οποίος θα επαναληφθεί! Στα παρακάτω έγγραφα μπορείτε να δείτε την ένσταση που κατέθεσε αρχικά ο Ολυμπιακός για την συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου αλλά και αυτή που κατέθεσε και προσώρας κέρδισε ο Παναθηναϊκός σχετικά με την μη κατοχύρωση του καλαθιού της Τσάστιτι Ριντ ως εκπρόθεσμου.


Στις παρατηρήσεις αναφέρεται η υβριστικές επιθέσεις που δέχτηκε το διαιτητικό τρίο των Τσαρούχα, Ανδρικόπουλου και Καλδίρη και κυρίως η αναφορά στην επίμαχη τελευταία φάση, στην οποία η διαιτητική ομάδα έχει γράψει: «Αναφορικά για το τελευταίο σουτ του αγώνα, η άποψη της διαιτητικής ομάδας ήταν ότι το σουτ ήταν εκπρόθεσμο. Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, της έλλειψης δυνατής κόρνας του χρονομέτρου του γηπέδου και της απουσίας leds στα ταμπλώ, αποφασίσαμε να πάμε στην κάμερα της τηλεοπτικής μετάδοσης προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την άποψη μας. Αφού είδαμε τη φάση αποφασίσαμε ότι όντως το καλάθι είναι εκπρόθεσμο».






Επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Μηδαμινές οι πιθανότητες να κερδίσει στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός!!! (δείτε το φύλλο αγώνα του ντέρμπι...) Reviewed by THE REFEREES on 10:32 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.