Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ντροπή: Τρεις διεθνείς και έμπειροι διαιτητές τα "ρίχνουν" στη γραμματεία!!! (για να γλιτώσουν την τιμωρία...)


Κοτζάμ διεθνείς και έμπειροι διαιτητές, οι Καρακατσούνης, Πουρσανίδης και Μάνος και αμέσως να μεταθέσουν τις ευθύνες τους... στη γραμματεία για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε 46 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα στο Λαύριο, γεγονός που είχε ως συνέπεια να κάνει ενστάση ο Προμηθέας.


Οι 3 διεθνείς διαιτητές παραδέχονται το λάθος, αλλά το χρεώνουν στη γραμματεία. Ο Κόζι του Λαυρίου, λοιπόν, έκανε αντιαθλητικό φάουλ στον Γκραντ και υπήρξε επεισόδιο με τον Γιάννη Αγραβάνη. Ο Γιάννης Αγραβάνης χρεώθηκε με αντιαθλητικό, το δεύτερο στο ματς και παρ' όλα αυτά έμεινε στο ματς και εκτέλεσε δύο βολές, ενώ στην πραγματικότητα έπρεπε να τις σουτάρει άλλος παίκτης, ο αντικαταστάτης του. 



Και εδώ, είναι τα ωραία: Αντί να αποδεχθούν το λάθος, αυτοί μετέφεραν την "καυτή πατάτα". Και το ακόμα φοβερό είναι ότι μέσα στην τριάδα ήταν ο Γιώργος Πουρσανίδης, ο οποίος στον αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ ήταν συμμέτοχος στον μη καταλογισμό του καλαθιού του Ζερμέιν Λαβ στα 32.8'' για το τέλος, μετά το αντικανονικό κόψιμο του Ντάριλ Μέικον. 


Λόγω του γεγονότος ότι ο Ηλίας Κορομηλάς παραδέχθηκε το λάθος που έκανε στο μπλοκ του Ντάριλ Μέικον στον Ζερμέιν Λαβ, ζητώντας συγγνώμη από τον Άρη Λυκογιάννη και τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ, ο Θεσσαλονικιός δεν τιμωρήθηκε από την ΚΕΔ!!! Κι όμως, ο Πουρσανίδης "δίνει" τη γραμματεία... 





Ντροπή: Τρεις διεθνείς και έμπειροι διαιτητές τα "ρίχνουν" στη γραμματεία!!! (για να γλιτώσουν την τιμωρία...) Reviewed by THE REFEREES on 9:18 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.