Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Θρηνεί η ελληνική διαιτησία για τον άδικο χαμό του Σταμάτη Μουζάκη…

 


Θρήνος επικρατεί στην Ελληνική Διαιτησία από τον αιφνίδιο χαμό του Σταμάτη Μουζάκη… Η διοίκηση της ΟΔΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρει: 


«Ενός από τους πιο εξαίρετους ανθρώπους που πέρασε από το χώρο αλλά και εξαιρετικού Διαιτητή, ο οποίος διαιτήτευσε παιχνίδια στην Α1 Εθνική κατηγορία καθώς και έχει διατελέσει και Πρόεδρος της Εξελεγκτικής επιτροπής της ΟΔΚΕ.

Ο Σταμάτης άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή. Η Εξόδιος ακολουθία θα γίνει την προσεχή Τρίτη, στις 11.45, στο κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου.

Ο Σταμάτης θα έκλεινε φέτος τον Αύγουστο τα 60 χρόνια του, μαζί με τον αδελφό του, Κώστα, πρώην διεθνή διαιτητή και μέλος της ΚΕΔ. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και διετέλεσε γενικός διευθυντής μιας σημαντικής εταιρίας ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Διεύθυνε ματς της Α1 Εθνικής κατηγορίας και ορίζονταν ανελλιπώς κομισάριος, με παρουσία και σε τελικούς.


Η Διοίκηση της ΟΔΚΕ και σύσσωμος ο διαιτητικός κόσμος θα ήθελε να εκφράσει τα βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σταμάτη Μουζάκη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»


 


Ο ΣΕΔΚΑ θρηνεί το χαμό ενός εξαιρετικού διαιτητή και συναδέλφου: «Ο Σταμάτης Μουζάκης τίμησε το ΣΕΔΚΑ από πολλές θέσεις, πάντα με τιμιότητα και ήθος σπάνιο. Τον διέκριναν πάντα το χαμόγελο και η αξιοπρέπεια.


Το ΔΣ και όλα τα Μέλη του Συνδέσμου εκφράζουν την οδύνη τους και εύχονται στους οικείους του καλή δύναμη».


Θρηνεί η ελληνική διαιτησία για τον άδικο χαμό του Σταμάτη Μουζάκη… Reviewed by THE REFEREES on 4:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.