Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Ο Βασίλης Πιτσίλκας στην Ευρωλίγκα!!!

 


Ο γιος του Νίκου Πιτσίλκα, Βασίλης, συμφώνησε με την Ευρωλίγκα και θα είναι άλλος ένας εκπρόσωπος της ελληνική διαιτησίας στην ΕuroLeague!!!

Οι Γκρίζοι Λύκοι έγραψαν την είδηση σήμερα το πρωί υπό τον τίτλο Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Σε alert διεθνής ρεφ, η επιστολή που έρχεται και η ΚΕΔ που φεύγει...

Το επιβεβαιώνει και το Sport24:


Διαιτητής EuroLeague θα είναι από την επόμενη σεζόν ο Βασίλης Πιτσίλκας, που συμφώνησε με τους υπεύθυνους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και θα σφυρίζει και στο Eurocup.


Αντίο στην FIBA είπε ο Λαρισαίος διαιτητής, που δέχθηκε πρόσκληση από την EuroLeague και την αποδέχθηκε. Συνεπώς φεύγει από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και μαζί με τους Χρήστο Χριστοδούλου, Ηλία Κορομηλά και Βάσω Τσαρούχα θα είναι τρεις Ελληνες ρέφερι που θα εκπροσωπούν την Ελλάδα σε EuroLeague και Eurocup.


O Βασίλης Πιτσίλκας είναι γιος του Νίκου Πιτσίλκα, ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων διαιτητών στο παρελθόν και νυν υπεύθυνος διαιτησίας στην VTB League.

Νέα επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Ο Βασίλης Πιτσίλκας στην Ευρωλίγκα!!! Reviewed by THE REFEREES on 3:01 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.